qoray99
Megapat
Daha fazla
Merhaba, Online ders verirken kullanmak için Huawei tablet aldım. GBox üzerinden Zoom uygulamasını kurdum ve giriş yaptım. Ancak toplantıda ekranımı yansıtamıyorum. Altta çıkan paylaş butonuna tıklayıp listeden "ekran"ı seçiyorum. Benden ekran paylaşma izni, her şeyin görüneceğini vs. söyleyip onay alıyor. İzin vere bastığımda hiçbir şey olmuyor. Kameramı küçültüp sağ alt köşeye koyuyor ekranı yansıtacakmış gibi ancak yansıtmıyor. PC'den girip kontrol ettiğimde herhangi bir paylaşım yok. İzni aldıktan sonra tabletteki hesapta kameram kapanıp açılıyor sanki bir şey olacakmış gibi ama herhangi bir paylaşım yapmıyor.
Nasıl çözebilirim bu durumu, cidden çok can sıkıcı. Play Store desteği olmamasından mı kaynaklıdır bilinmez, aldığıma pişman edecek gibi bir hali var. İşimi göremiyor şu an.
^^Bir şekilde yansıtmayı başarabildim tekrar tekrar deneyerek ancak bu sefer de ekranın yansıtma kalitesi düşük ve kasıyor. Sanki 20-30 FPS yansıtıyor gibi ekranı. Bunun bir çözümü var mı?
Nasıl çözebilirim bu durumu, cidden çok can sıkıcı. Play Store desteği olmamasından mı kaynaklıdır bilinmez, aldığıma pişman edecek gibi bir hali var. İşimi göremiyor şu an.
^^Bir şekilde yansıtmayı başarabildim tekrar tekrar deneyerek ancak bu sefer de ekranın yansıtma kalitesi düşük ve kasıyor. Sanki 20-30 FPS yansıtıyor gibi ekranı. Bunun bir çözümü var mı?
Son düzenleme: