Huawei MatePad 12 X Papermate mi Samsung Tab S9 mu?

DFWEmirhan

Hectopat
Daha fazla  
Çok kararsız kaldım. İkisinde de kalem var ama Huawei'ninki daha kaliteli gibi duruyor. Huawei klavyeli kılıf hediyeli. Bir de Huawei'de Google servisleri nasıl çalışıyor? Papermate ekran nedir? Öğrenci olarak kullanacağım ama beni uzun yıllar götürsün istiyorum. Telefonumda Samsung ama değiştirip Huawei alabilirim. Çünkü işlemcisi ve kamerası yetmemeye başladı. Bir de Samsung şarj aletim var almaya gerek yok yani ama 25W tablet 45W hızlı şarj destekliyor. Yardımcı olabilir misiniz seçim konusunda ya da daha iyi modeller varsa onu da seçebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır gittiğimde bakayım ama bu konu Samsung Tab S9 FE Plus ile kapanmış oldu yani.

Hocam Apple ürünler nasıldır iPad Air 6 gibi ekstra kalem vs almam gerekçek falan ama.
Alışabilir miyim iOSa.
Alışır mısınız kesinlikle alışırsınız çünkü evet tablet tarafında son yıllarda biraz daha düzelse de ciddi manada bir Apple tekeli mevcut. Apple'ında kendi not uygulaması çok süper diyemeyiz Galaxy Notes uygulaması da keza çok süper değil genel anlamda iki uygulama da basit yazılımlar esasında ancak Apple ürünlerinin avantajı birkaç cihaz ve kalem türüne göre optimize sağladıkları ve geliştirilen yazılımlarda buna göre olması. Şahsen kullandığım dış notlar için olan yazılımalar arasında Notability haricinde (birde sayarsak Documents var ancak Android tarafında çok daha detaylı dosya yöneticileri zaten mevcut) hepsinin Android sürümleri mevcut nasıl çalışırlar bilemiyorum ama işletim sistemi dışında bence çokta devasa bir fark olmayabilir. Bir tür tercih meselesi burada Apple ürünlerinin asıl avantajı bence ikinci değer el değerlerini korumaları eğer model yükseltmek isterseniz veya bir şekilde paraya sıkışırsanız elinizde daha fazla para olacak sattığınız zaman.
iPad parası olana ve iPhone olana.

Bi söz var.
Android lokantaya gidip açık büfe istediğini secmek..

iOS ise önünüze ne konulursa onu yemek demek!
Yıllardır bu tartışmalar süre gelmekte ancak eğer dediğiniz kadar rezillik bir durum olsa bu cihazlara bu kadar talep olmaz iki tarafı da elinize alıp kullandığınızda üç aşağı beş yukarı birebir aynı şeyleri yapıyorsunuz birebir aynı programları kullanıyorsunuz çok benzer fotoğraflar çekip benzer şekilde cihazlarınızı kullanıyorsunuz tabii ki de açık kaynak ve kapalı kaynak yazılımın uygulama avantajı dezavantaj farkları bulunmakta ancak günün sonunda hepsi de aynı işi yapan cihazlar. Hepsi bütçe ve tercih meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…