Yok hocam boş ver. Değmez. Başka cihazlara yönel. Fakat ikincielden uyguna varsa düşünebilirsin fakat Google olmaması büyük ekisklik. Ben olsam almazdım.
Google olmadan telefon olmaz algısı artık olmamalı bence. Zaten çoğu uygulamayı App Gallery (Huawei'nin uygulama mağazası) ile yükleyebiliyorsunuz. Yükleyemediğiniz uygulamayı da güvenilir bir siteden APK olarak yükleyebilirsiniz.
Huawei her zaman kameraya önem veriyordu. Ben en kötü telefonlarında bile gayet iyi kameraları olduğunu gördüm. En büyük problemleri yazılımsal bence. Google hizmetleri dışında da yazılımını ben pek beğenmiyorum.
Google olmadan telefon olmaz algısı artık olmamalı bence. Zaten çoğu uygulamayı App Gallery (Huawei'nin uygulama mağazası) ile yükleyebiliyorsunuz. Yükleyemediğiniz uygulamayı da güvenilir bir siteden APK olarak yükleyebilirsiniz.
Ben 2-3 tane Huawei telefon kullandım gerçekten çok iyiydi her anlamda. Sonra Xiaomi telefon aldım cidden o kadar fark var ki aralarında. Google servisleri olsaydi bence Samsung'u da geçerdi Android piyasasinda.