HUAWEI nova 8i Türkiye’de Satışa Sunuldu

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.751
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Huawei nova 8i

Nova serisinin tasarımını ve dinamik renklerini miras alan HUAWEI nova 8i, Türkiye’de piyasaya sürüldü. Yüzde 94,7 ekran-gövde oranına sahip 6,67 inç büyüklüğünde 2376 x 1080 FHD+ ekran sunan HUAWEI nova 8i, yüksek renk gamına sahip. 66 W HUAWEI SuperCharge desteği ile HUAWEI nova 8i, 17 dakikada yüzde 60’a kadar ve 38 dakikada tasarrufu sağlayan yapay zeka algoritmalarıyla etkileşime girer. Cihazda 64 […]

Devamı: HUAWEI nova 8i Türkiye’de Satışa Sunuldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Tasarım dışında bir albenisi yok cihazın. Bu fiyata SD 662 yonga kabul edilebilir değil. Kamerasının da 4K desteği yok.

Oppo ve Huawei'nin son dönemlerde burada satışa çıkardığı cihazlar Samsung'tan bile pahalı. Mesela Reno 6 modeli de aynı şekil.
 
Zaten Huawei mağazası çok sıkıntı hiç bulaşmayın. Sürekli oradan buradan güvensiz yerlerden APK indirmek zorunda bırakıyor insanı.
 
Zaten Huawei mağazası çok sıkıntı hiç bulaşmayın. Sürekli oradan buradan güvensiz yerlerden APK indirmek zorunda bırakıyor insanı.
Hayır güvenli. 1 yıldır Huawei kullanıyorum ve çoğu uygulamaları AppGalleryden zaten indirdim bulamadıklarımı Aurora Storeden. Aurora storede gayet güvenli ama ona güvenmem diyorsanda MoreApps var Huaweinin kendi APK uygulamasıymış. Eskiden olsa haklı olurdun ama şuan böyle bir problem yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı