Faruk3973
Hectopat
Alma hocam değmez.5000TL.
Aldım cihazı Huawei kullanmak istediğim için. EMUI 12 ile geldi, HarmonyOS kurabiliyor muyum?
Alma hocam değmez.5000TL.
Aldım cihazı Huawei kullanmak istediğim için. EMUI 12 ile geldi, HarmonyOS kurabiliyor muyum?
Aldım ve iyi ki almışım diyorum. Kesinlikle kaliteli ve geniş bir ekosistem.Alma hocam değmez.
Hayırlı olsun o zaman hocam.Aldım ve iyi ki almışım diyorum. Kesinlikle kaliteli ve geniş bir ekosistem.
Nova 9 aldıysan bir şekilde kurulabiliyor sanırım. Telefon çöp olacak ama EMUI 12 ile devam et derim zaten pek farkları yok. HarmonyOS yüklersen telefonun o durumda güvenlik güncellemesi bile almayacak.5000TL.
Resmi olarak HarmonyOS almayacak mı Türkiye'deki cihazlar?Nova 9 aldıysan bir şekilde kurulabiliyor sanırım. Telefon çöp olacak ama EMUI 12 ile devam et derim zaten pek farkları yok. HarmonyOS yüklersen telefonun o durumda güvenlik güncellemesi bile almayacak.
Henüz Harmony global için çıkmadı çünkü Harmony tam olarak yeni bir sistem değil. Hala Android ile ilgili şeyler var APK dışında. Huawei yavaş yavaş OpenHarmony ile Android kodlarından tamamen ayrılıyor yani ne zaman gelir globala bilemem. 2-3 yıl diyenler var bu sene gelir diyenler var ama sadece söylenti.Resmi olarak HarmonyOS almayacak mı Türkiye'deki cihazlar?
EMUI'den memnunum kullanırım fakat HarmonyOS olsa daha iyi olur tabii.