Huawei P Smart 2018 Şifresini Öğrenme

Grafen

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP VİCTUS 16 LAPTOP
AMD Ryzen 5 5600H
HP 88EE Anakart
Samsung 2x4 8 GB 3200 MHz
NVIDIA GeForce RTX 3060 80W
512 GB M.2 SSD
144 HZ 1 MS 16.1" IPS Ekran
Meslek
Öğrenci
Herkese selam Sosyal Ailesi! Benim babam bir erkek öğrenci yurdunda çalışıyor ve yıl sonu olduğunda çalıştığı yurtta temizlik yapıyor.

Geçen sene temizlik yaparken bu sahipsiz telefonu bulmuş ve eve getirmiş. Ben de bu telefonu şifresini bilmediğimiz için sıfırladım ve bir umut şifresinin kalkacağını düşündüm fakat öyle olmadı. Ne telefonun şifresini ne de sahibinin e postasını bilmiyorum. Sizce bu telefonu nasıl açabilirim? Teşekürler :)

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Telefonun ne şartlar altında size ulaştığını bilmiyorsunuz. En iyisi babanızın telefonu yurt yönetimine teslim etmesi olur.

Eve getireceğine neden yurt yönetimine vermemiş? Size ait olmayan bir şey değil mi o cihaz sonuçta?

Bu konuda size yardım edilmesinin etik olacağını düşünmüyorum. Korsana destek verilmiyorsa bu konuda da destek sağlanmamalı.
Hocam orda 3 ay bekledi sahibi gelmedi, ondan sonra getirdi zaten yurt yönetiminin izni var korsan değil, üstelik babam sahibini de aramış daha sonra almış. Babam haram mal getircek birisi değil.

Hocam orada 3 ay bekledi sahibi gelmedi, ondan sonra getirdi zaten yurt yönetiminin izni var korsan değil, üstelik babam sahibini de aramış daha sonra almış babam haram mal getircek birisi değil.

Telefonun açılması için sahibinin e posta ve şifresi gerekiyor onun haricinde açılır çok zor bir şey değil ama nasıl yapıldığını hatırlamıyorum geçen sene kendi telefonumda aynı işlemi yapmıştım, bu video işinize yarayabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Telefonun açılması için sahibinin e posta ve şifresi gerekiyor onun haricinde açılır çok zor bir şey değil ama nasıl yapıldığını hatırlamıyorum geçen sene kendi telefonumda aynı işlemi yapmıştım, bu video işinize yarayabilir.

Dostum klavyede ayarlar yok :(

Bunu deneyin

Bunu deneyin

Üzgünüm hocam bu da işe yaramadı :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı