Huawei P Smart 2019 telefona ROM atma

UFUK GAME

Decapat
Daha fazla  
Telefonum Huawei P Smart 2019. Telefon 2022 de donma kasma bayağı azdı ve nasıl olduysa 2023'e girdiğimizde Şubat ayları gibi telefon durduk yere donma ve kasmaya başladı. Bunun yazılımsal eskime olduğunu düşünüyorum.
ROM ile eskimeyi geciktirebiliyoruz diye biliyorum bu nasıl yapılır bilen var mı ve Huawei telefonların bir kilidi var ROM atmak için bu kilidi nasıl açarız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonum Huawei P Smart 2019. telefon 2022 de donma kasma bayağı azdı ve nasıl olduysa 2023'e girdiğimizde şubat ayları gibi telefon durduk yere donma ve kasmaya başladı. Bunun yazılımsal eskime olduğunu düşünüyorum.
ROM ile eskimeyi geciktirebiliyoruz diye biliyorum bu nasıl yapılır bilen var mı ve Huawei telefonların bir kilidi var ROM atmak için bu kilidi nasıl açarız?

Bende de Huawei Y7 2019 var hocam.

Şahsen Huawei'lerde bootlader kilidi açılmıyor yani anlayacağınız atamıyoruz ROM.

Ben de istemiştim zamanında ama araştırınca mümkün olmadığını zaten herhangi bir ROM'un da yayınlanmadığını öğrendim.

Bildiğim kadarıyla Huawei telefonların bootloader kilidini açmak çok zor, belki XDA'da bir yöntem bulabilirsiniz. Açabilseniz dahi custom ROM bulmak da çok zor.

Bildiğim kadarıyla Huawei telefonların Bootloader kilidini açmak çok zor, belki XDA'da bir yöntem bulabilirsiniz. Açabilseniz dahi Custom ROM bulmak da çok zor.

Ben bulamamıştım ve kendi şahsi kullandığım telefon olduğu için de brick etme riskini almak da istemedim doğrusu.

Bir Samsung değil ki 5 dk da halledelim olmazsa stock ROM'a dönelim.

Brick ettik mi Allah yardımcımız olsun.

Ben bulamamıştım ve kendi şahsi kullandığım telefon olduğu için de brick etme riskini almak da istemedim doğrusu.

Bir Samsung değil ki 5 dk da halledelim olmazsa stock ROM'a dönelim.

Brick ettik mi Allah yardımcımız olsun.
Samsung'da bile çok zor, bu konuda en özgür markalar Xiaomi ve OnePlus. Ben de bu özelliklerinden dolayı Xiaomi çok tercih ediyorum, OnePlus çok daha iyi ancak TR'de tedariği çok zor :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı