Huawei P20'den Samsung Galaxy A34'e geçmek mantıklı mı?

Zamanının amiral gemisi bu telefon en iyi kamera ödülü almıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Ama geçilir P20'nin albenisi yok günümüzde.
P20 Pro en iyi akıllı telefon, en iyi kameraya sahip telefon ödülünü almış.

Sırf gorilla glass var diye anneme a34 almıştım. Parasına göre pişmanlık yaratacak bir telefon. Huaweyi mate 20 kullanmış biri olarak özlüyorum taş gibi telefondu. Telefonun sorunu yoksa ölene kadar kullan bence.

Hocam şu an A34 kullanıyorum ve bayağı iyi sarji bir günümü rahatça çıkartıyor hatta üstüne sarjı bile kalıyor.

Hocam şu an A34 kullanıyorum ve bayağı iyi sarji bir günümü rahatça çıkartıyor hatta üstüne sarjı bile kalıyor.

Elektronik biraz şans işi demek ki. Şarj bizdeki en büyük problemi değil. Annemde şebeke problemi oldu. Bir defa kahve sehpasından düştü Wi-Fi anteni çıkmış. 1 yıl içerisinde 3 defa servise götürdük. Yani o kadar çektirdi ki telefon eski telefonu GM20 Pro'yu yaptırdık yedek telefon olarak tutuyor. GM'ye rahmet okudu kadıncağız. Başka şehirde yaşadığı ve yardım alacağı kimse olmayınca zor oluyor.

Dipnot: 2019 aralıktan bu yana A70 kullanıyorum. Bir defa düşmeden dolayı ekran değişti, bir defa da keyfi pil ve usb soketi değiştirttim. Yetkili servis epey uygun fiyat vermişti.

Elektronik biraz şans işi demek ki. Şarj bizdeki en büyük problemi değil. Annemde şebeke problemi oldu. Bir defa kahve sehpasından düştü Wi-Fi anteni çıkmış. 1 yıl içerisinde 3 defa servise götürdük. Yani o kadar çektirdi ki telefon eski telefonu GM20 Pro'yu yaptırdık yedek telefon olarak tutuyor. GM'ye rahmet okudu kadıncağız. Başka şehirde yaşadığı ve yardım alacağı kimse olmayınca zor oluyor.
Hocam geçmiş olsun bu gerçekten sizin kötü şansınıza denk gelmiş. Yoksa A34 kendi fiyat bandında en iyi telefonlardan bir tanesi.

Hocam geçmiş olsun bu gerçekten sizin kötü şansınıza denk gelmiş. Yoksa A34 kendi fiyat bandında en iyi telefonlardan bir tanesi.

Huawei Mate 20 Lite idi sanırsam. O telefon 1 defa asansör boşluğuna düştü. 1 saatten fazla asansör çukurundaki çamurda kaldı. Bana mısın demedi çalıştı. Arabayla viraj alırken cam açıktı konsoldan dışarı fırladı sadece arka kapak camı kırıldı. Çalışmaya devam etti. En sonunda evde yürürken elimden tuvaletin eşik mermerine düştü mermerle yer arasında rampa gibi oldu ve kazara üstüne bastım telefon ikiye bölündü. Telefonun benden çıkası varmış. Hiçbir telefonum onun kadar iyi fotoğraf çekemedi ve doğru GPS'e sahip olmadı. Samsung A70 cep hizamdan yere düştü ekranda çatlak vs olmadığı halde ekran bütünüyle gitti =) Düşürme kısmında suç bizde ona diyecek lafım yok. Samsung düşmanlığımda yok. Ama Huawei 20 serisi çok sağlam telefon ve A34 de çok narin bir telefon. Anneme şu an boyun askısı aldı komşu öyle taşıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı