C Chucky47 Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, bugün 2. el bir P30 Lite aldım. Ancak şarj aletinde farklı bir işaret gördüm. Acaba bu şarj aleti orijinalmidir?
Arkadaşlar merhaba, bugün 2. el bir P30 Lite aldım. Ancak şarj aletinde farklı bir işaret gördüm. Acaba bu şarj aleti orijinalmidir?
C Chucky47 Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #3 Silinen üye dedi: Orijinal gibi duruyor. Çakma 18W adaptör hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Diğer videolardan gördüğüm kadarıyla şu karekodun yanında bu işaret değil başka bir işaret bulunuyor. Yazılarda adaptöre hafif çapraz şekilde duruyor. İçime bir kurt düştü nedense.
Silinen üye dedi: Orijinal gibi duruyor. Çakma 18W adaptör hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Diğer videolardan gördüğüm kadarıyla şu karekodun yanında bu işaret değil başka bir işaret bulunuyor. Yazılarda adaptöre hafif çapraz şekilde duruyor. İçime bir kurt düştü nedense.