Huawei P30 vs Huawei Nova 5T

Honor20

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Huawei P30 4800TL ve Nova 5T 4500TL. Sizce nasıl bu cihazlar? İkisi arasından hangisi tercih edilmeli? Thermal throttling problemi bu cihazlarda var mı? Daha önce aldığım Honor 20 cihazı bu problem yüzünden iade ettim. Sizce bu cihazlarda böyle bir problem var mı?
Kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarırlarsa çok sevinirim.

P30 ekran, batarya, arka kamera olarak daha başarılı bir cihaz. Her iki modelde de Honor 20 modelinde kullanılan Kirin 980 var.

Honor 20 modelinde throttling sorunu vardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

13.14 kısmına bak, aynı Honor 20 modelindeki gibi P30 modelinde ısınmadan kaynaklı performans düşüşü var. Kirin 980 modeline adam akıllı soğutma yapamamış Huawei. Isınınca yarı yarıya performans kaybediyor CPU.

P30 ekran, batarya, arka kamera olarak daha başarılı bir cihaz. Her iki modelde de Honor 20 modelinde kullanılan Kirin 980 var.

Honor 20 modelinde throttling sorunu vardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

13.14 kısmına bak, aynı Honor 20 modelindeki gibi P30 modelinde ısınmadan kaynaklı performans düşüşü var. Kirin 980 modeline adam akıllı soğutma yapamamış Huawei. Isınınca yarı yarıya performans kaybediyor CPU.

Evet hocam ben de anlayamadım hangi cihazına baksam thermal throttling problemi var.Xiaomi'de almak istemiyorum.Samsung'da da benzer problemler var(Exynos kaynaklı).Siz 5000TL'ye kadar hangi cihazı önerirsiniz problemsiz kullanılabilecek?

Ben o sorun sadece Mi 9T Pro modelinde var diye biliyorum o da iki farklı panel üreticisinden kaynaklanıyor.

Düz Mı 9 ve Samsung S10E olabilir.
Hocam mi9 ghost screen problemi var ve s10e Thermal throttling,optimizasyon gibi problemleri var exynos kaynaklı.
Hocam mi9 ghost touch problemi var ve s10e Thermal throttling,optimizasyon gibi problemleri var exynos kaynaklı.
Hocam mi9 ghost screen problemi var ve s10e Thermal throttling,optimizasyon gibi problemleri var exynos kaynaklı.
Hocam problem ghost screen değil ghost touch.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı