Huawei P8 Lite Hoparlor sorunu

byberkehan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar merhaba. Huawei P8 Lite telefonumda muzik acip sesi sona aldigimda ses bir tuhaf oluyor. Sadece muzik geliyor yani bass hissini alamiyorum sadece bass sesi geliyor ama bass yok. Sesi 3 tik kistigimda ise bu geciyor fakat ses az oluyor. Ses ciyaklasiyor kaba tabiriyle. Bunu nasil duzeltirim? Yardiminiz icin simdiden tesekkurler.

Aynı cihazı kullanıyorum. Tamamen yazılımsal bu durum.

Vodafone'un kampanyasıyla aldım ben telefonu. 5.0 yazılım yüklüydü aldığımda. Xda araştırmalarım sonucu Çin'de beta 6.0 güncellemesi geldiğini gördüm. Yükledim ve kullanmaya başladım.
Lollipop kullanırken ses sona aldığımda değişime uğruyordu. Şimdi ise böyle bir problem yok. Sebebini bilmiyorum ancak tahminim müzik çalara ''DTS Sound'' seçeneği gelmesi olabilir. Sol üste açıp kapatabilceğin bir mod geliyor. Ben sürekli açık kullanıyorum şu an böyle bir sorun yok.

Senin için çok sorun teşkil ediyorsa, istersen sende Marshmalow'a geçebilirsin. Ancak beta olduğu için önermem. :) Dediğimi yap, yaptığımı yapma demişler. :)

İnternette okumustum adam huawei ye mail atmis adamlar hard reset atin duzelmezse bize getirin demisler fakat hard reset attigim halde duzelmedi ve yazilimsal olsaydi kulaklikta da ayni sorunun olmasi gerekmezmiydi? Telefonu aldigimda boyle bir sorun yoktu havalar soguktu soguk ortamdan birden sicak ortama gectigimde farkettim bu sorunu. Sadece hoparlorde var bu sorun. Ayrica senin dedigin muzik calara gelen bir tus ve ben muzik calar kullanmiyorum cogu muzigim spotify da.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı