Huawei P9 lite 2017 Batarya Kalibrasyon Sorunu

furkann3460

Hectopat
Daha fazla  
1 ay önce Huawei P9 LITE 2017 model telefon aldım ve teşhir ürünü olduğundan mıdır acaba bataryası %20 gibi veya %40 gibi bir anda 0'a düşüyor. Kalibrasyon yapmayı defalarca denedim her türlüsünü denedim... Voltaj bir türlü 4150 olmuyor yani kalibre olmuyor garantiye gönderdim, onlar da bataryayı değiştirmediler sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ki sorununu çözmedilerse tüketici haklarına başvur derim. Benim de Casper 2'si 1 arada laptop cihazımı değiştirmediler bende dava açtım yenisini verdiler yine sorun yaşadım şimdi tazminat davası açıcam onlara. Ayrıca Huawei'in böyle bir şey yapması çok tuhaf. Ben de P9 Lite kullanıyorum hiç sorun yaşamadım 1,5 yıldır.

Eğer ki sorununu çözmedilerse tüketici haklarına başvur derim. Benim de Casper 2'si 1 arada laptop cihazımı değiştirmediler bende dava açtım yenisini verdiler yine sorun yaşadım şimdi tazminat davası açıcam onlara. Ayrıca Huawei'in böyle bir şey yapması çok tuhaf. Ben de P9 Lite kullanıyorum hiç sorun yaşamadım 1,5 yıldır.
Bende çok özenerek aldım çok metliyorlar. Huawei'nin böyle yapması ciddende köte gözle bakacak kadar moralimi bozdu kaç gündür mesaj atıyorum kanıt sunuyorum önlerine fakat sorun tespit edilmemiştir falan diyorlar en son cihazınızı bir daha gönderin sorun bulursak yaparız dediler bende göndermek istemiyorum yine sorun yok deyip verirler diye..

Cihazı göndermek istemiyorsan o senin sorunun kardeşim. Cihazınızı bir daha gönderin demişler gönderin bari. Benim anlamadığım şey bende telefonumda Android 7.0 sorunu yaşadım yeni bir tane yüklemem gerekiyordu 10 dakika içinde e-postama dosyasını attılar ve format atarken de canlı destekte bulundular. Cidden durumuna üzüldüm, sen yine de dene olmazsa yaşadığın çevrede bir teknik servisi varsa oraya götürürsün. Telefon kutusunun içinden Türkiye'deki bütün teknik servislerin adresi ve telefonu yazıyor. Kitapçığın içinde ayrıca.

Cihazı göndermek istemiyorsan o senin sorunun kardeşim. Cihazınızı bir daha gönderin demişler gönderin bari. Benim anlamadığım şey bende telefonumda Android 7.0 sorunu yaşadım yeni bir tane yüklemem gerekiyordu 10 dakika içinde e-postama dosyasını attılar ve format atarken de canlı destekte bulundular. Cidden durumuna üzüldüm, sen yine de dene olmazsa yaşadığın çevrede bir teknik servisi varsa oraya götürürsün. Telefon kutusunun içinden Türkiye'deki bütün teknik servislerin adresi ve telefonu yazıyor. Kitapçığın içinde ayrıca.
yarın götürücem sağol yinede.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı