Huawei Pura 70 ile Pura 70 Ultra farkı nedir?

alyvia

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben Huawei Pura 70 ile Huawei Pura 70 Ultra arasındaki farklılıklar hakkında bilgi almak istiyorum. Kullanma amacım portre modunda fotoğraf çekmek işim dolayısıyla. Teknik açıdan çok bir fark var mı öğrenmek istiyorum. Aradaki fiyat farkı çok fazla ama özellikle portre modu için performans farkı fazla mı bunu merak ediyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Merhaba, ben Huawei Pura 70 ile Huawei Pura 70 Ultra arasındaki farklılıklar hakkında bilgi almak istiyorum. Kullanma amacım portre modunda fotoğraf çekmek işim dolayısıyla. Teknik açıdan çok bir fark var mı öğrenmek istiyorum. Aradaki fiyat farkı çok fazla ama özellikle portre modu için performans farkı fazla mı bunu merak ediyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Belirgin farklar var. Özellikle kamera ve işlemci tarafında.

Benim için önemli olan portre modu işlemci kısmı aslında çok önemli değil bütçem için daha uygun olduğu için pura 70 düşünmüştüm ama bariz farklar var mı diye yine bakmak istedim.

Şahsen pura 70 yerine Samsung S24 alırım. Pura 70 Ultra yerine de 15 Pro alırdım. Bence bu paralar artık Huawei'ye bağlanmaz.

Pura 70 Ultra kesinlikle alinmamasi gereken bir cihaz, 70K korkunc bir fiyatina sundugu SoC cok geride. Pura 70 Ultra'nin ana kamera sensoru Pura 70'den daha iyi. S24 Plus ya da S24 daha iyi secenek olur.

Dostum kamera olarak iyi sadece. Başka bir farkı yok. Pura 70 alacağına s24 almak daha mantıklı. Ha Pura daha yeni ve iyi telefon s24'ten ama unutma APK olayı Huawei için bir sorun. Google uygulamaları ve bazı uygulamalar Huawei'de yok. Bu da ileride can sıkar. Gbox diye bir çözüm bulmuşlar da bu 3. part bir çözüm. Yarın diğer gün yok olmaz diyemem Gbox için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı