Huawei, Samsung ve Xiaomi arasından hangi akıllı saati alınmalı?

uLuONDER

Femtopat
Daha fazla  
Aklımda Huawei Watch “GT3 pro” veya Huawei Watch “GT4” var bu işlerden iyi anlayan biri yardımcı olabilir mi? Hangisi mantıklı?
İstediğim şunlar sağlık verilerini doğru versin (nabız, uyku vs) bir de denize dalış yapıyorum denize dayanıklı olsun (Karadeniz'de yüzüyorum).
Mümkünse iOS ile de çalışırsa iyi olur Şart değil ama olursa daha iyi olur.
Kriterlerime uygun başka bildiğiniz iyi bir model varsa önerilerinizi bekliyorum “sağlık verilerini doğru versin, denizde yüzmeye uygun olsun”
Bütçe maksimum 6000.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda Huawei Watch “GT3 pro” veya Huawei Watch “GT4” var bu işlerden iyi anlayan biri yardımcı olabilir mi? Hangisi mantıklı?
İstediğim şunlar sağlık verilerini doğru versin (nabız, uyku vs) bir de denize dalış yapıyorum denize dayanıklı olsun (Karadeniz'de yüzüyorum).
Kriterlerime uygun başka bildiğiniz iyi bir model varsa önerilerinizi bekliyorum “sağlık verilerini doğru versin, denizde yüzmeye uygun olsun”
Bütçe maksimum 6000.
Siralama yaparsak Huawei-Samsung-Xiaomi olur ama cihaziniz iPhone ise Apple watch almaniz daha iyi olur.

Bütçe maksimum 6000.

Açıkçası iOS işletim sistemi için en iyi tercih gene Apple olacaktır.

Benim de gözüm apple da ancak fiyatları absürt geliyor bana. Alırım almasına da değmez. Dediğim gibi amaç saati öğrenmek için telefonu cebimden çıkartmadan saati görebilmek, uyku, nabız ve adım takibi yapabilmek bir de denizde yüzerken çıkarıp eşyalarımın yanına koymak zorunda kalmamak direkt saat kolumdayken yüzmek istiyorum hepsi bu. Sadece bunlar için de bir saate 10bin 15 bin vermek milyoner olsam bile bir yerde enayilik oluyor kusura bakmayın.

Benim de gözüm Apple da ancak fiyatları absürt geliyor bana. Alırım almasına da değmez. Dediğim gibi amaç saati öğrenmek için telefonu cebimden çıkartmadan saati görebilmek, uyku, nabız ve adım takibi yapabilmek bir de denizde yüzerken çıkarıp eşyalarımın yanına koymak zorunda kalmamak direkt saat kolumdayken yüzmek istiyorum hepsi bu. Sadece bunlar için de bir saate 10bin 15 bin vermek milyoner olsam bile bir yerde enayilik oluyor kusura bakmayın.

Hocam saat konusunda Huawei'yi tek geçerim ekosistemim de var şu an aktif olarak GT 3'te kullanıyorum. En mantıklı tercih Huawei olur diye düşünüyorum

Eğer IOS'da kullanacaksa sıkıntı yaşar Huawei saat GT2 kullandım IOS'da sürekli saatin bağlantısı kesiliyor bildirim vesaire gelmiyor sinirlenip satıp Apple Watch'a geçtin inanılmaz iyi.

iOS kullanıyorsa kesinlikle Apple iOS cihazımda GT3 kullandım sürekli bağlantısı kesiliyor bildirim keyfine göre geliyor illalah getirtti SE ye geçtim kafam rahat.

iOS kullanıyorsa kesinlikle Apple iOS cihazımda GT3 kullandım sürekli bağlantısı kesiliyor bildirim keyfine göre geliyor illalah getirtti SE ye geçtim kafam rahat.

Önceki mesajda belirtmiştim iOS için Apple alınlamalı diye. Konu sahibi öyle mesaj yazınca bu bilgiyi verdim çünkü akıllı saatte 1 numara Huawei.

Dürüst bir cevap verirseniz şarjı ne kadar gidiyor Apple Watch Se nin? Bazı apple kullanıcıları sanki şirket kendisine aitmiş gibi markayı sahipleniyor ve yanlış yönlendirebiliyor da ondan böyle dedim kusura bakmayın. Hem 14 pro max hem de s24 ultra kullanıcısıyım iki markayı da severim ama tapmam.

Dürüst bir cevap verirseniz şarjı ne kadar gidiyor Apple Watch Se nin? Bazı apple kullanıcıları sanki şirket kendisine aitmiş gibi markayı sahipleniyor ve yanlış yönlendirebiliyor da ondan böyle dedim kusura bakmayın. Hem 14 pro max hem de s24 ultra kullanıcısıyım iki markayı da severim ama tapmam.
Yani o yüzden iOS saat de kullanabilirim Apple Watch Se de. Ama Apple Watch Se alın kesinlikle işte şarjı da 5 gün 7 gün gidiyor diyorsanız hemen şimdi alacağım.

Dostum Apple Watch SE şarjı ne kadar gidiyor?

Geri
Yukarı