Huawei tablete nasıl Google hizmetleri yüklenebilir?

ULU KURT

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar Huawei bir tablet almayı düşünüyorum ama şirket Google hizmetlerini desteklemiyor ve bu Google hizmetleri olmadan da kullanmak zor. Uzun lafın kısası Google hizmetlerini nasıl yükleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Gbox ve Gspace (yanlış hatırlıyor olabilirim ismini) uygulamaları ile yüklenebiliyor. Yanlız direkt bu uygulamaların içinden çalıştırmanız gerekiyor, Gbox reklamlı olduğundan her kullandığınızda reklam çıkıyor. Ben Huawei tavsiye etmem ama karar yine sizin.

Peki APK yükleyebilir miyim ek olarak güzel bir tablet ve iyi bir fiyat sunuyorlar ondan almayı düşünüyorum.

Peki APK yükleyebilir miyim ek olarak güzel bir tablet ve iyi bir fiyat sunuyorlar ondan almayı düşünüyorum.
Apk yükleniyor ama google uygulamalarını apk olarak yüklesen dahi açılmıyor.

MicroG g ve Aura Store yukle. MicroG g ile yasakları kaldırabiliyorum ve Aura Store Google hizmetlerini yükleyerek sorunsuz kullanabiliyorsun. Bu halde bile ben Google yerine Opera kullanıyorum. Kendi reklam engelleyici ve VPN'si var. Arayüzü daha güzel bence. Tabii YouTube'nin alternatifi yok. O yüzden YouTube'yi her türlü kullanıyorum. YouTube musigi de aynı sekilde. Tek sıkıntı bazen durduk yere şarkı açılma gibi durumlar. Aura Store'den Instagram da yukledim. Onun da tek sıkıntısı var. Bazen uygulamayı kapattığımda ses hala geliyor, arka plandan sildigimde duzeliyor. 5,6 günde bir. Gram rahatsız olmuyorum. Klavyeli alırsan çok güzel olur. Şu an MatePad Air üzerinden yaziyorum.

Youtube için vanced öneririm hocam microG kurulumu da yaparsanız oturum da açılabiliyor. konu sahibinin de işine yarar belki.

Anladım yani Google hizmetlerini kullanmak mümkün o zaman almam oldukça mantıklı ek olarak bu yasakları kaldırma işi nasıl oluyor benim pek bilgim yok bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim bilgilendirme için çok teşekkürler.

YouTube için vanced öneririm hocam MicroG kurulumu da yaparsanız oturum da açılabiliyor. Konu sahibinin de işine yarar belki.

Oldukça işime yarayacak ders çalışmak için alacaktım YouTube Premium'u kullanabileceğim sayenizde bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

MicroG ile kurulum yapmanız gerekiyor. Biraz araştırırsanız YouTube'da rehberleri var. Eğer amaç kalemle kullanmaksa en iyi seçenek Huawei. Kalem hariç ise daha iyi seçenekler var.

MicroG ile kurulum yapmanız gerekiyor. Biraz araştırırsanız YouTube'da rehberleri var. Eğer amaç kalemle kullanmaksa en iyi seçenek Huawei. Kalem hariç ise daha iyi seçenekler var.

Evet kalemle kullanacağım ama şu an kalem harici satılıyor öğrenci indirimi vs bekliyorum kalemi hediye alabilirsem çok avantajlı olur.

MatePad 11.5 2025 modelini bekleyebilirsiniz. Sadece tablet veya tablet artı klavye Huawei dışı sitelerde vergi indirimine girebilir. Huawei çok hediye verecek gibi duruyor. Sitesinde 13 bin civarına hediyelerle çıkış yapacak diye tahmin ediyorum.

Ayrıca düşünürseniz elimde MatePad Air, klavye, m pencil 3 kalem var. 10 aylık. Fiyatta anlaşırsak size verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…