Huawei tablette Gspace ile Google servisleri kullanımı mümkün mü?

Eaglebearer7

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın bir zamanda MatePad Air almayı düşünüyorum. Telefonum 2019 model Huawei olduğu için Google servisleri var. Gspace ile sorunsuz bir şekilde Google servislerini kullanabilir miyim tablette?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, abimde Huawei MatePad 10.4 var, HarmonyOS 2 kullanıyor. Gspace ile google servisleri düzgün bir şekilde kullanılabiliyor.

Huawei tabletleri gerçekten mükemmel, özellikle ses kalitesi, 4 tane hoparlör deneyimi çok iyi.

Merhaba, yakın bir zamanda MatePad Air almayı düşünüyorum. Telefonum 2019 model Huawei olduğu için Google servisleri var. Gspace ile sorunsuz bir şekilde Google servislerini kullanabilir miyim tablette?
Huawei'nin Google uygulamaları yok
Mesela P40 Lite, Google servisi maalesef yok.

Evet, abimde Huawei MatePad 10.4 var, HarmonyOS 2 kullanıyor. Gspace ile google servisleri düzgün bir şekilde kullanılabiliyor.

Huawei tabletleri gerçekten mükemmel, özellikle ses kalitesi, 4 tane hoparlör deneyimi çok iyi.
Aslında pek değil 2019 model Y5'e sahibim ve kamerası aşırı şekilde kötü

Huawei'nin Google uygulamaları yok.
Mesela P40 Lite, Google servisi maalesef yok.

Aslında pek değil 2019 model y5'e sahibim ve kamerası aşırı şekilde kötü.
Huawei şu an 2019'daki halinden çok çok daha iyi ve bahsettiğiniz Y5 2019 en giriş seviyesi telefonu, yani sadece kamerası değil genel olarak telefonun kötü olması çok normal.

Tam olarak sorunuzun yanıtı evet kullanılabilir. Ama tamamen sorunsuz da değil. Mesela Google Drive kullanırken bazı notlarınızın üzerine yazı yazmayı mümkün kılmıyor. Veya buna benzer ufak eksikleri var maalesef. Özellikle YouTube deneyimi maalesef bir uygulamanın ki kadar sorunsuz değil. Mesela YouTube Vanced vardı. 1 yıl kullandık sonra sunucuları kapandı. Başka bir uygulama var dediler bizde çalışmayıp başkalarında çalışıyordu. Üstelik bu işlere yabancı olmayan biri için bile zorlayıcı oluyor. Ben 2 yıl kadar kullandım. Şu an iPad de o kadar rahatım ki. Hele hele tarayıcı deneyimi olarak. Falan filan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı