Huawei tablette uygulamalar interneti görmüyor

Frederic Berkay

Femtopat
Daha fazla  
Huawei bir tabletim 2 aydır kullanmıyordum, açtım rastgele tarayıcıdan Yandex'e girdim bu sitenin SLL sertifikası sona ermiş güvenli değil diyor, hangi siteye girerseniz girin böyle oluyor. Güncellemeye baktım güncel, tek sıkıntı bu da değil ChatGPT uygulamasına girdim bir şeyler ters gitti deyip atıyor, Spotify'dan sadece beğendiğim kısmındakiler çalıyor arama kısmında internet yok diyor, diğer uygulamalar da böyle yapıyor, halbuki internete bağlıyım.

Huawei bir tabletim 2 aydır kullanmıyordum, açtım rastgele tarayıcıdan Yandex'e girdim bu sitenin sll sertifikası sona ermiş güvenli değil diyor, hangi siteye girerseniz girin böyle oluyor. Güncellemeye baktım güncel, tek sıkıntı bu da değil ChatGPT uygulamasına girdim bir şeyler ters gitti deyip atıyor, Spotify'dan sadece beğendiğim kısmındakiler çalıyor arama kısmında internet yok diyor, diğer uygulamalar da böyle yapıyor, halbuki internete bağlıyım.

hocam tabletin ayarlarından tarih ve saate girin otomatik açık değilse otomatik yapınız

Anladığıma göre herhangi bir sertifika vb indirmemissiniz yine de kontrol etmenizi öneririm.

Eğer bunlar işe yaramazsa diye aşağıya link bırakıyorum ama ilk 2 maddeyi denemeyi unutmayınız.
Link

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı