Huawei telefonda Discord sesi karşıya gitmiyor

ciftkagitli

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Düşün Emekçisi
Huawei telefon kullanıyorum. Google servisleri yok. Discord uygulamasında mikrofonu algılamıyor. Karşı tarafın sesi geliyor ama benim sesim gitmiyor. 3 farklı sürüm indirdim denedim ayarlarına baktım değiştirdim. Ama bir sonuca varamadım. Google servislerinden dolayı olabilir mi yoksa başka bir hata mı vardır?

Telefon modeli nedir? Adım adım ilerleyelim bakalım çözebilecek miyiz?

GBox üstünde mi deniyorsunuz Discord kullanmayı? Değilse nereden yüklediniz?

GBox kullanmıyorum. Kullandığım uygulamalarda hiç sorun yaşamadım. Aurora Store'dan App Gallery'den ve normal APK şeklinde yükledim sonuç aynı. GBox üzerinden denemedim ama.

GBox kullanmıyorum. Kullandığım uygulamalarda hiç sorun yaşamadım. Aurora Store'dan App Gallery'den ve normal APK şeklinde yükledim sonuç aynı. GBox üzerinden denemedim ama.

Bir GBox ile deneyip sonucu yazar mısınız? Ben Mate 30 Pro üstünde GBox olmadan sorunsuz Discord kullanıyorum ama siz bir deneyin bakalım. Teyit için önemli bir adım.

Bir GBox ile deneyip sonucu yazar mısınız? Ben Mate 30 Pro üstünde GBox olmadan sorunsuz Discord kullanıyorum ama siz bir deneyin bakalım. Teyit için önemli bir adım.

Kullanılamıyor demekte. GBox üzerinden klonlamak istedim ama Discord gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250430_175026_com.gbox.android.jpg
    Screenshot_20250430_175026_com.gbox.android.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 15

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı