Huawei U8850 Vision VE HTC Explorer karşılaaştırma

Özellik olarak Huawei daha iyi ama kullanıcı yorumlarına bakmaya çalış bence. Böyle kağıt üstünde iyi gözükse bile sıkıntılı çıkabiliyor bazı modeller.
 
Huawei hakkında bilginiz var mı? Sağlamlık açısından. Ben biraz internette baktım ama herkes farklı bir şey diyor. Kimisi iyi diyor kimisi kötü benim de kafam karıştı. Aslında kardeşime alıyorum telefonu.
 
Bizzat kullanmadığım için yorum yapmam çok doğru olmaz. Kağıt üstünde özellikleri iyi geliyor ama alıyorsunuz kalitesi çok kötü çıkıyor. İki tane ATRIX aldım kağıt üstünde özellikler mükemmel, fiyat/performans ürünü gibi duruyor. Ama fırlatasım geliyor ne yazık ki. Düşük bütçelerde güzel telefon bulmak çok çok sıkıntılı.

Yani bütçeni biraz daha arttırıp şöyle bir modele bakabilirsin : http://www.istanbulbilisim.com.tr/l...ari-kampanyalar,39090.html?ref=akakce&v=1.4.3
 
Huawei'yi uluslararası bir marka olarak görmüyorum ben. Hep çöp telefonları Türkiye'ye geliyor. HTC almanı öneririm. Ancak bu bütçeyle telefonundan pek zevk alamazsın. Daha iyi telefonlara bak bence.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı