Huawei Y5 2019 yavaş şarj alıyor

headyy

Megapat
Huawei Y5 2019 model telefonumda hiçbir sorun yoktu, bozulduğu için şarj kablosunu değiştirdim gayet güzel alıyordu aradan 1 gün geçti doldurmamaya başladı. Alıyor gözüküyor ancak doldurmuyor, çok yavaş dolduruyor. Şarj başlığını değiştirdim tekrardan güzel almaya başladı aradan 1 gün geçti yine aynı şekilde doldurmamaya başladı. Bu neden olabilir?

Reis ya batarya sıkıntılıdır Ya da yeni orijinal güzel bir şarj cihazı al bunun tek çözümü bu ayrıca telefonu şarjda oynadıysan batarya yanmış olabilir.

Telefonun şarjı uzun süre gidiyor bataryayla ilgili olduğunu pek düşünmüyorum.

Adaptörüm uyumlu. yavaş şarj aldığı için uyumsuz, farklı bir adaptör takıp denedim bir gün güzel aldı bugün tekrar başladı.

Ve evet fazla oynuyorum.
Batarya ölmüş olabilir, uyumsuz adaptör mü kullanıyorsun? çok fazla telefonla oynuyor musun?
Reis ya batarya sıkıntılıdır Ya da yeni orijinal güzel bir şarj cihazı al bunun tek çözümü bu ayrıca telefonu şarjda oynadıysan batarya yanmış olabilir.
Farklı bir adaptör taktım tekrardan almaya başladı 🤔

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı