Huawei ya da Honor akıllı saat alınır mı?

elcezeri42

Hectopat
Merhaba Honor magic Watch 2 almayı düşünüyor ama Huawei health uygulamasının yorumlarını okuyunca tedirgin oldum. Akıllı bileklik kullananından GT 2 Pro kullanıcılarına kadar herkes uygulamadan şikayetçi. Huawei health çok mu sorunlu? 1100 liralık saati alıp paramı çöp eder miyim?

Merhaba Honor magic Watch 2 almayı düşünüyor ama Huawei health uygulamasının yorumlarını okuyunca tedirgin oldum. Akıllı bileklik kullananından GT 2 Pro kullanıcılarına kadar herkes uygulamadan şikayetçi. Huawei health çok mu sorunlu? 1100 liralık saati alıp paramı çöp eder miyim?
Ben uygulamadan değil fiyatından dolayı pişman olmuştum.

Not: 1500'e 2020'nin başında aldım.

Huawei telefon ile birlikte Huawei band 4 kullanıyorum. Şu ana kadar bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Huawei telefonlarda sıkıntı olmadığını biliyorum ama Android'de nasıl onu merak ediyorum.

Ben uygulamadan değil fiyatından dolayı pişman olmuştum.

Not: 1500'e 2020'nin başında aldım.

Bir sorun çıkmadı yani. Bağlantının kopması, özelliklerin çalışmaması vs. ve telefonun Android'mi?

Huawei telefonlarda sıkıntı olmadığını biliyorum ama Android'de nasıl onu merak ediyorum.

Bir sorun çıkmadı yani. Bağlantının kopması, özelliklerin çalışmaması vs. ve telefonun Android'mi?
Huawei telefon kullanıyorum.

Kafasına göre bildirimleri bazen gösteriyor, bazen göstermiyor ama hiç umrunda bile olmuyor yani öyle söyleyim. Çünkü alışıyorsun bir noktadan sonra. Buglara değil yanlış anlama, teknolojiye alışıp sıkılıyosun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı