Hugo'da küfür eden çocuk

Mösyö Pikselans bunun hakkında video çekmişti hahah :) Birçok creepypastadan daha ilgi çekici bir hikaye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Evet edildi. Çok net hatırlıyorum. Çevirmeli telefon olayı gerçek. 4 ve 6'ya basılıp sağa sola gidiliyordu yarışmada. Telefon çevirmeli olunca sizin komutlarınız geç gidiyordu. Çocuk o yüzden hiçbir şey yapamadı. Hemen yandı, hakları bitti. Hugo'nun da a... k... lafını net hatırlıyorum.
Mandela etkisini bir araştırmanı tavsiye ediyorum😁
 
Ya hocam tamam mandela etkisi de olabilir de ben o küfür olayını bilmiyordum denk gelmemiştim, bir gün izlerken tolga abi "geçenlerde tatsız bir olay yaşadık arkadaş canlı yayında küfür etti lütfen siz böyle şeyler yapmayın" gibisinden bir şeyler söyledi.

Beni orda acaip bir merak sardı nasıl küfür edildi ne dedi acaba vs. diye ama o zamanlar internet falan yaygın değil araştıramamıştım. Ben bu yüzden o küfür olayının gerçek olduğuna inanıyorum.

Direkt tolga abinin ağzından duydum bunu, geçenlerde de çıktı küfür olayı yok hiç olmadı kanıtlayana araba alırım falan dedi ama bence bunu ortada yayının kayıtının olmamasına güvenerek söyledi ve youtube'a ya başlayacaktı ya yeni başlamıştı bence gündem olmak için söyledi bunu.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı