Çözüldü Huma H5 HDMI 144Hz destekler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhabalar ben Yiğithan. İş için Monster huma H5 modelini aldım. Öğrenciyim aynı zamanda. Corona nedeniyle öğrenci evimde kaldı sistemim. 144Hz monitör aldım. Huma H5'e bağlamak istediğimde ise monitörün içinden HDMI kablosu çıkmadı. Sadece DisplayPort kablosu çıktı. Fakat humah5 modelinde DisplayPort girişi yok. HDMI girişi var.

144Hz görüntüyü HDMI ile nasıl alabilirim? Kablo söylemeyi düşünüyorum. Monitörüm:

BenQ XL2411P

Nasıl 144Hz alabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O monitör HDMI üzerinden 144Hz desteklemiyor.

DVI veya DP kablo olması gerekiyor.

1586622942818.png
O monitör HDMI üzerinden 144Hz desteklemiyor.

DVI veya DP kablo olması gerekiyor.

Eki Görüntüle 533395

Reis dönüştürücüsü falan yok mu ya bende DisplayPort var laptopa HDMI girişi olan bir dönüştürücü olsa internete baktım da hep HDMI kabloyu DP'ye dönüştürücü var tam tersi lazım sanırsam bana nasıl 144Hz takılabilirim.

Bunu önerebilirim, ama söylediğim gibi kesin çalışacağını garanti vermiyorum, ben denedim olmadı.

Bunlar var ama bunların zaten çalışmadığını yazmışlar, bu işin çözümü yok gibi.

1586625360436.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı