Hunt Showdown alınır mı?

Oyun çok güzel, maç bulması da uzun sürmüyor. Yalnız verdiği hatalar ve kaplama sorunlarından dolayı bıraktım artık oynamıyorum (benim GPU sürücümden veya RAM'lerden kaynaklanan bir sorun da olabilir emin değilim). İyi bir sistemin yoksa almana değmez, keyif alamazsın.

Ben aldığıma pişman oldum bence parasını hak etmeyen bir oyun. Daylight tarzı biraz, ona vereceğiniz para yerine daha azına daylight alın daha iyi. Vuruş hissiyatı falan hiç yok, diğer oyuncular tek atışta sizi indirebiliyor emeğinize konuyor bide her şey sınırlı olması bi yana bosslarla 2 metre kare alanda sıkışıp 2-3 vuruşta ölüyorsunuz.

Ben aldığıma pişman oldum bence parasını hak etmeyen bir oyun. Daylight tarzı biraz, ona vereceğiniz para yerine daha azına daylight alın daha iyi. Vuruş hissiyatı falan hiç yok, diğer oyuncular tek atışta sizi indirebiliyor emeğinize konuyor bide her şey sınırlı olması bi yana bosslarla 2 metre kare alanda sıkışıp 2-3 vuruşta ölüyorsunuz.
Vuruş hissiyatı aslında gayet iyi. Ancak oyunu çok uzun saatler ve iyi oynayan insanlar var 100 seviyeyi 50 60 kez tamamlamış insanlara denk geldim. Ödülü alıp elini kolunu sallayarak çıkmak o anlamda zor. Kaç defa tam at arabasına atlayacağız son 4 5 saniye de gelip öldürdüler. :D

Bence gayet güzel oyun. Sürekli solo modu oynarsan belki sıkar ama arkadaşınla veya random duo girersen daha fazla zevk alırsın. Henüz bir hatayla karşılaşmadım. Farklı bir battle royal. Maç bulması için beklediğimi hatırlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı