Evet o paketi görmüştüm iki gün önce. Oyun + DLC 23TL fiyatı vardı ancak kalktı. Kitlesi söylendiği kadar az değil. Hatta matchmaking beklediğimi son birkaç aydır hatırlamıyorum bile. Genelde maç bulma butonuna bastıktan 15-20 saniye sonra en geç bulmuş oluyor. Tryhard yüksek MMR seviyelerinde var. Zaten oyunda 1'den 6'ya kadar rütbeler var tryhard kısımları sadece 5 ve 6 arası ki oraya çıkmak için zaten iyi oynamak lazım hemen çıkamazsın. Genelde oyunun çoğu 3-4 arasında takılıyor tryhard oynayan illa denk geliyor ama çoğu öyle değil. Yani her oyunda vardır o tipler bu oyunda da en düşük MMR olsan bile bir çimenin içine oturup 10 dakika hareketsiz bekleyen bir elemana denk gelebilirsin. Ama genelde öyle olmuyor her maç zevk veriyor yani. Ancak oyun yapısı gereği tryhard mantığına yatkın onu da söyleyeyim her detaya dikkat ederek oynamazsan oyundan tam zevki alamazsın gerektiğinde eğilerek yavaş yavaş yürümeyi gerektiğinde adamlar dibinde koşarken karanlıkta onlar gidene kadar beklemeyi bilmen lazım. Ha ben dümdüz koşarım diyorsan pompalı alıp onu da yapabilirsin ama bence oyunun zevki dikkatli oynayınca çıkıyor.