Selam dostlar.
Giriş:
1 yıl önce 60 TL'ye aldığım Hunt Showdown oyununu önceki bilgisayarımın özelliklerinin iyi olmamasından dolayı pek
oynayamamıştım,
750 Ti ekran kartlı sistemde yaklaşık 50 saatlik Hunt Showdown deneyiminden sonrası bu incelemeyi yazıyorum...
Ortalama 40-75 FPS arası gelip gitmeler ile medıum grafiklerde görsel şölene doya doya geçirdiğim 50 saatden sonra oyunu bıraktım.
Bunun nedeni kendine bağlanmanız gereken bir oyun olduğu için ki benim gibi biri zaten bir hayatı yokmuş gibi 1 haftada 50 saat oyun oynadı
maalesef oyunu bırakıyorum ama sistem + parası olan oyunculara tavsiyem, mutlaka oynamanız gereken bir oyun.
Oyunun yapımcılığını Crytek üsleniyor. Crysis serisinden sonra bir Crytek oyunu olduğu için her bilgisayarın açamayacağı bir oyun olduğunu belirteyim. Şunu üzülerek söylüyorum ki, Death Stranding'de 40 FPS alan önceki bilgisayarım Hunt'da 20'nin üstüne çıkamadı, acı ama gerçek
.
Oynanış:
PvEvP denilen, hem gerçek oyuncular ile hem de yapay zekaya karşı rekabetçi bir oynanış sunuyor Hunt Showdown.
Oyunda yerdeki cam kırıklarına bastığınız zaman 1 km öteden zombiler ve avcılar (avcılar gerçek oyuncu) sesini duyup size geliyor.
Dağlayanı gibi etrafında arı kovanı olan teyze gibi vb. PvE bosslarla uğraşmak da cabası. Kısacası stereo bir kulaklık, sessiz bir oda ve tek bir çıt çıkarmadan dikkatli ve stratejik oynamanız gereken bir oyun, ha şunu da belirteyim gene iyi oynamak istiyorsan sistemin iyi olsa iyi olur! Low grafik ayarlarında 3 metre ötedeki zombiyi göremiyon, gerçek oyuncular 1km öteden Sniper çekmiş çalılığa saklanıyor
kısacası gg.
Sonuç:
Varsa RTX ekran kartın, geç PC'ye sabahlara kadar avcılık, boş ver sosyal hayatı falan kendine müzdarip takıl