Solo oynanır, eğlenceli oyundur. Ranked sistemi de var, ciddi bir oyuncu değilseniz bile arkada müzik açıp normal girebiliyorsunuz. Eğlenceli, bilgisayarın kötüyse alma, RX 6400 kullanıyorum ona rağmen kasıyor.Arkadaşlar oyun ararken hunt: Showdown oyununu buldum. Bu oyunun konusu nedir, solo oyanır mı?
Uzun süre oynanır mı?Solo oynanır, eğlenceli oyundur. Ranked sistemi de var, ciddi bir oyuncu değilseniz bile arkada müzik açıp normal girebiliyorsunuz. Eğlenceli, bilgisayarın kötüyse alma, RX 6400 kullanıyorum ona rağmen kasıyor.
Tabii ki, her gün farklı bir şey oynayıp uzun süre oynayabilirsiniz. Ayrıca sürekli yeni karakter, yeni silah vs. geldiği için de rahatça bir 100 saat oynanır. Hile vs. de yok bu arada.Uzun süre oynanır mı?
Evet oyunun optimizasyonu kötü cidden. Bir süre de oynamak gerekiyor öğrenmek için.Hocam ben son indirimde alıp iade ettim bana optimizasyonu çok kötü geldi ve sarmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.