Hunt Showdown tek oynanır mı?

anissa1

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar starter sürümü 10 dolar olmuş, arkadaşlarım var ama hepsi cimri almazlar. LoL ve Valorant tayfadan yani hepsi. Sizce alsam tek sarar mı? Bir de oyun ne halde ölecek mi yoksa daha 2-3 yıl oyuncu sayısı kayda değer olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun kemik kitlesi var. Tek sarıyor yine.

Oyunun kemik kitlesi var. Tek sarıyor yine.
Hocam game passten oynadım, 3 kişi beni ablukaya aldı. İkisini indirebildim ama bir tanesi artık ölmüş bitmiş halimi aldı da tek çok zor. Loot yaparken korkudan sesi fulluyorum. İyice paronayak oldum oynarken. Tek oynarsam 3.dünya savaşına girmiş kadar olurum. Sanırım almayacağım ya.

Lobideyken yanınıza dilerseniz bir veya iki tane takım arkadaşını direkt olarak arayıp bulabiliyorsunuz, oyun bunu destekliyor ve genelde çok hızlı bir şekilde takım arkadaşı bulunuyor. Bu şekilde oynayarak tek başınıza oynama derdinden kurtulabilirsiniz. Tek başınıza da oynanır ayrıca, tabii başlarda dediğim yöntemle takımınıza, oyunun birilerini bulmasına izin vermeniz daha keyifli olabilir.

Oyuncu arama var isterseniz onu kullanabilirsiniz, DC sunucularınada katılabilirsiniz. Oyun bayağı zor iyi ekiple çok sarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…