Hynix ve Samsung RAM uyar mı?

Xariez

Hectopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarımda şu an takili olan Hynix DDR3 4 GB 1333MHz bir RAM var yanina bir 4 GB daha almak istiyorum .Bir tane Samsung RAM var aşagiya resim koyacagim onu 2.el olarak alacagim ancak bunlar uyar mi, sorun cikarir mi? Bilgi almak istedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210819-225940_Chrome.jpg
    Screenshot_20210819-225940_Chrome.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20210819-230224_Gardrops.jpg
    Screenshot_20210819-230224_Gardrops.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarımda şu an takili olan Hynix DDR3 4 GB 1333MHz bir RAM var yanina bir 4 GB daha almak istiyorum .Bir tane Samsung RAM var aşagiya resim koyacagim onu 2.el olarak alacagim ancak bunlar uyar mi, sorun cikarir mi? Bilgi almak istedim.
Benim laptopumda ikisi de farklı marka olan ramler takılı hatta voltajları da farklı değerde, birisi 1,35v birisi 1,5v sorunsuz çalışıyor. Frekansları aynı olursa sorun olmaz diye düşünüyorum. Ancak yine de ram'i deneme fırsatınız varsa öyle almanızı tavsiye ederim çünkü belli olmuyor ne olacağı 🤷🏻‍♂️

Benim laptopumda ikisi de farklı marka olan RAM'ler takılı hatta voltajları da farklı değerde, birisi 1, 35v birisi 1, 5V sorunsuz çalışıyor. Frekansları aynı olursa sorun olmaz diye düşünüyorum. Ancak yine de RAM'i deneme fırsatınız varsa öyle almanızı tavsiye ederim çünkü belli olmuyor ne olacağı 🤷🏻‍♂️

Ne yazikki deneyemiyecegim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı