Hype Merch ürünleri replika olabilir mi?

kruvasan

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba. Hype Merch adlı bir Türk ayakkabı sitesi buldum. Uzun zamandır istediğim bir Jordan 1'ın 42,5 numarası gelmiş. Ayakkabıyı alacağım fakat normaline göre bir 600-700 TL daha ucuza satıyorlar. Açık pazar sistemli bir web sitesi olduğundan ne kadar orijinal olup olmadığı kontrol ediliyor dense de içime bir kuşku düştü. Replika ihtimali olur mu ya da problem yaşanır mı? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Ayrıca alacağım ayakkabı Jordan 1 Signal Blue. Alt kısımda gördüğünüz gibi yeni bir şey fark ettim, kullanım durumunda yeni denmesine rağmen kutusuz diyor. Replika olması ihtimalinin mümkünatı cidden var mı? Yardım ederseniz çok sevinirim.

1662122781168.png

Dosya Ekleri

• 1662122721484.png
    1662122721484.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 225
Son düzenleme:
Merhaba. Hype merch adlı bir Türk ayakkabı sitesi buldum. Uzun zamandır istediğim bir jordan 1'ın 42,5 numarası gelmiş. Ayakkabıyı alacağım fakat normaline göre bir 600-700 TL daha ucuza satıyorlar. Açık pazar sistemli bir web sitesi olduğundan ne kadar orijinal olup olmadığı kontrol ediliyor dense de içime bir kuşku düştü replika ihtimali olur mu ya da problem yaşanır mı diye. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Ayrıca alacağım ayakkabı jordan 1 Signal Blue. Alt kısımda gördüğünüz gibi yeni bir şey fark ettim, kullanım durumunda yeni denmesine rağmen kutusuz diyor. Replika olması ihtimalinin mümkünatı cidden var mı? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Eki Görüntüle 1504526

Replika değil araştırmalarıma göre fakat o kadar para vermenizi önermem şahsen. 1000TL civarlarında kaliteli replika satanlar var.

Merhaba. Hype Merch adlı bir Türk ayakkabı sitesi buldum. Uzun zamandır istediğim bir Jordan 1'ın 42,5 numarası gelmiş. Ayakkabıyı alacağım fakat normaline göre bir 600-700 TL daha ucuza satıyorlar. Açık pazar sistemli bir web sitesi olduğundan ne kadar orijinal olup olmadığı kontrol ediliyor dense de içime bir kuşku düştü. Replika ihtimali olur mu ya da problem yaşanır mı? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Ayrıca alacağım ayakkabı Jordan 1 Signal Blue. Alt kısımda gördüğünüz gibi yeni bir şey fark ettim, kullanım durumunda yeni denmesine rağmen kutusuz diyor. Replika olması ihtimalinin mümkünatı cidden var mı? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Eki Görüntüle 1504526
Deniz Bey merhaba,

Hype Merch alıcı ve satıcıları buluşturan, orijinallik garantisi veren bir pazaryeridir. Bizler gibi sokak kültürünü ve sneaker dünyasını benimseyenleri replika ürünlerden korumak
şeffaf ve kurumsal bir şekilde piyasayı daha güvenilir hale getirmeyi hedeflemekteyiz.

Bir sipariş alındığında ürünün satıcısı mail ve SMS yolları ile otomatik şekilde bilgilendirilir ve ürün satıcı tarafından kalite ve kontrol merkezimize gönderilir. Burada sektör içerisinde yıllarca faaliyet göstermiş oldukça deneyimli olan uzman ekibimiz tarafından ürün incelenir. Onayları halinde müşteriye aynı gün içerisinde kargolanır. Kontroller sırasında aksi bir durum tespit edilirse müşteri bilgilendirilir ve tam ödeme iadesi yapılır. Ürünün satıcısına karşı önlemler alınır.

Sizin sormuş olduğunuz sorulara da açıklık getirmek isteriz. Öncelikle firmamız aracı olarak faaliyet gösterdiği için ürünler firmamıza değil, bireysel (şirket olmayan) satıcılara aittir ve fiyatları ürünün piyasasına göre kendileri belirtmektedirler. 'Yeni (Kutusuz) olarak satışa sunulan ürünlerin açıklaması ise kendimizi konuladığımız sektörde orijinal ve limitli adette üretilen ayakkabıların orijinal kutularınında korunması ve hasarsız olması oldukça önemlidir. Satıcılar hasarlı olarak belirttiği ürünlerın kutularını bu sebeple 'Yeni (Kutusuz)' olarak satışa sunmaktadırlar. Ek olarak bazen bu ürünleri satıcılar, lisanslı mağazalardan satın alırken mağazadan kaynaklı kutusuz olarakta teslim alabiliyorlar.

Umarız sorularınıza açıklık getirmiş ve cevaplayabilmişizdir. Başka bir konu aklınıza takılır ise yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı