Hyper OS güncellemesi sonrası resimler yok

tr.ahmet16

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Dün Hyper OS 3 güncellemesini yaptım. Fakat sonrasında Xiaomi'nin kendi galerisinde WhatsApp'tan gelen resimler gözükmüyor. Başka galeri uygulamalarında gözüküyor. Çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.( cevap vermisiniz artık 20 kişi görmüş 0 cevap)

Son düzenleme:
Merhaba. Dün Hyper OS 3 güncellemesini yaptım. Fakat sonrasında Xiaomi'nin kendi galerisinde WhatsApp'tan gelen resimler gözükmüyor. Başka galeri uygulamalarında gözüküyor. Çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.( cevap vermisiniz artık 20 kişi görmüş 0 cevap)
Hocam sadece whatsapp albümü mü görünmüyor ?

Muhtemelen galeri uygulamasının dosya erişim izni güncellemeden sonra değişmiş olabilir. Ayarlar’a girip ‘Uygulamalar > Uygulama yönetimi > Galeri > İzinler’ kısmına bak. Orada ‘Dosya ve medya’ bölümünden ‘Tüm dosyalara erişime izin ver’ seçeneğini açmayı deneyebilirsin. Bazen bu izin kapandığında WhatsApp fotoğrafları görünmeyebiliyor.

Muhtemelen galeri uygulamasının dosya erişim izni güncellemeden sonra değişmiş olabilir. Ayarlar'a girip ‘uygulamalar > uygulama yönetimi > galeri > izinler' kısmına bak. Orada ‘dosya ve medya' bölümünden ‘tüm dosyalara erişime izin ver' seçeneğini açmayı deneyebilirsin. Bazen bu izin kapandığında WhatsApp fotoğrafları görünmeyebiliyor.

Hocam onları yaptım önbellek temizledim galeriyi güncelledim WhatsApp'ı bile silip yükledim ama yok hala, umarım güncellemerle düzelir.

Hocam onları yaptım önbellek temizledim galeriyi güncelledim WhatsApp'ı bile silip yükledim ama yok hala, umarım güncellemerle düzelir.

Anladım hocam, arkadaşta da ilk güncellemede böyle olmuştu. Anlattığım gibi çözmüştük.

İsterseniz, Mi Store’dan galeriyi güncelleyebiliyorsanız onu da güncelleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı