Elektronik Hyper X Cloud Core 2 Wireless 2.199 TL

Teşekkür ederim hocam.

Rica ederim CS2 ses ayarlarını aynen yapabilirsiniz fakat kulaklığın kendi yazılımında şöyle bir şey fark ettim EQ ayarları arasında gezdim ve gerçekten hiçbir fark yok daha doğrusu çalışmıyor. Bende sonar uygulamasını indirdim. Sonar da CS2-Valorant gibi oyunların hazır EQ ayarları var. Yazılım olarak sonarı kullanacağım. Kulaklığın kendi yazılımını da kulaklığın ne kadar pili kaldığına bakmak için kullanacağım çünkü başka hiçbir halta yaramıyor.

Arkadaşlar Cloud 3 ile aralarında çok fark var mı? Ona göre iade edip Cloud 3 alacağım.
Kablosuz olup olmaması sizin için problem değilse kesinlikle cloud 3 alın derim. Bir tık daha kötü performans alabilirim kablosuz konforunu yaşamak istiyorum diyorsanız da bu ürünü alabilirsiniz.

Arkadaşlar Cloud 3 ile aralarında çok fark var mı? Ona göre iade edip Cloud 3 alacağım.
Bugün cloud 3 wire modeli elime geçicek.Kendimce aralarındaki yüzeysel farkları paylaşıcam.

Rica ederim CS2 ses ayarlarını aynen yapabilirsiniz fakat kulaklığın kendi yazılımında şöyle bir şey fark ettim EQ ayarları arasında gezdim ve gerçekten hiçbir fark yok daha doğrusu çalışmıyor. Bende sonar uygulamasını indirdim. Sonar da CS2-Valorant gibi oyunların hazır EQ ayarları var. Yazılım olarak sonarı kullanacağım. Kulaklığın kendi yazılımını da kulaklığın ne kadar pili kaldığına bakmak için kullanacağım çünkü başka hiçbir halta yaramıyor.

Kablosuz olup olmaması sizin için problem değilse kesinlikle cloud 3 alın derim. Bir tık daha kötü performans alabilirim kablosuz konforunu yaşamak istiyorum diyorsanız da bu ürünü alabilirsiniz.
Yazılımın ben de bir işe yaradığını düşünmüyorum. dtsx veya eq kısmından herhangi bir değişiklikte bir fark gözlemleyemiyorum. Apo equalizer indirip redditte önerilen bir ayar yaptım ama o da pek fayda etmedi hatta sesleri daha da bozdu diyebilirim. Kesinlikle bu işten anlayan birinin bir equalizer profili paylaşması birçok kişi için iyi olur diye düşünüyorum.

Hocam ben kulaklığı denedim cs2 de sesler çok patlıyormuş gibi ve ara sıra boğuk geliyormuş gibi hissettirdi. Ondan dolayı adamların sesini almakta biraz zorluk çekiyorum. Sizin deneyimiz nasıl?
Cloud 2 Core Wireless ve Cloud 3 (kablolu)'yu karşılaştırdığımda mikrofon kalitesi kesinlikle Cloud 3 ün daha iyi. Oyun performansı açısından da sonar ile CS2 equalizer ayarlaması yaptığımda Cloud 3 ün performansı daha çok hoşuma gitti. Ses seviyesi de Cloud 3 te daha fazla hatta equalizerla ayarladığımda Cloud 2 ile aralarındaki ses seviyesi farkı daha da arttı. Cloud 3 malzeme kalitesi daha iyi ve kulaklık padleri daha geniş.Müzik,video gibi performansları birbirine yakın hatta pek bir fark var mı emin değilim. Sanırım yine cloud 3 biraz daha iyi bu açıdan. Ama büyük bir dipnot geçmek lazım ki birisi wireless birisi kablolu.Performans kablolu kulaklıklarda daha yüksek oluyor genelde. Ayrıca birisi wireless 2200TL birisi Kablolu 2500TL. Eğer kablosuz takıntınız yoksa Cloud 3'ü tavsiye ederim.

Henüz test edemedim hocam açmayı denedim ancak şarjı yoktu hiç :D
O yüzden şarj nasıl etmeliyim diye sordum tam dolunca test edeceğim.
bence pcden usb porttan sarj edin garanti olması açısından.

Cloud 2 Core Wireless ve Cloud 3 (kablolu)'yu karşılaştırdığımda mikrofon kalitesi kesinlikle Cloud 3'ün daha iyi. Oyun performansı açısından da sonar ile CS2 equalizer ayarlaması yaptığımda Cloud 3'ün performansı daha çok hoşuma gitti. Ses seviyesi de Cloud 3'te daha fazla hatta equalizerla ayarladığımda Cloud 2 ile aralarındaki ses seviyesi farkı daha da arttı. Cloud 3 malzeme kalitesi daha iyi ve kulaklık padleri daha geniş. Müzik, video gibi performansları birbirine yakın hatta pek bir fark var mı emin değilim. Sanırım yine Cloud 3 biraz daha iyi bu açıdan. Ama büyük bir dipnot geçmek lazım ki birisi Wireless birisi kablolu. Performans kablolu kulaklıklarda daha yüksek oluyor genelde. Ayrıca birisi Wireless 2200TL birisi kablolu 2500TL. Eğer kablosuz takıntınız yoksa Cloud 3'ü tavsiye ederim.

Hocam ben artık kablolu kullanımlardan bıktığım ve sıkıldığım için direkt kaptım. İade etmeye gerek var mı?
Bu saatten sonra kesinlikle kablolu kulaklık almayı düşünmüyorum.

Cloud 2 Core Wireless ve Cloud 3 (kablolu)'yu karşılaştırdığımda mikrofon kalitesi kesinlikle Cloud 3'ün daha iyi. Oyun performansı açısından da sonar ile CS2 equalizer ayarlaması yaptığımda Cloud 3'ün performansı daha çok hoşuma gitti. Ses seviyesi de Cloud 3'te daha fazla hatta equalizerla ayarladığımda Cloud 2 ile aralarındaki ses seviyesi farkı daha da arttı. Cloud 3 malzeme kalitesi daha iyi ve kulaklık padleri daha geniş. Müzik, video gibi performansları birbirine yakın hatta pek bir fark var mı emin değilim. Sanırım yine Cloud 3 biraz daha iyi bu açıdan. Ama büyük bir dipnot geçmek lazım ki birisi Wireless birisi kablolu. Performans kablolu kulaklıklarda daha yüksek oluyor genelde. Ayrıca birisi Wireless 2200TL birisi Kablolu 2500TL. Eğer kablosuz takıntınız yoksa Cloud 3'ü tavsiye ederim.

Bence PC'den USB porttan şarj edin garanti olması açısından.

Ayarları nasıl yapabilirim çözemedim ya, sonar vs açınca daha kısık ve kötü oldu

Cloud 2 Core Wireless ve Cloud 3 (kablolu)'yu karşılaştırdığımda mikrofon kalitesi kesinlikle Cloud 3 ün daha iyi. Oyun performansı açısından da sonar ile CS2 equalizer ayarlaması yaptığımda Cloud 3 ün performansı daha çok hoşuma gitti. Ses seviyesi de Cloud 3 te daha fazla hatta equalizerla ayarladığımda Cloud 2 ile aralarındaki ses seviyesi farkı daha da arttı. Cloud 3 malzeme kalitesi daha iyi ve kulaklık padleri daha geniş.Müzik,video gibi performansları birbirine yakın hatta pek bir fark var mı emin değilim. Sanırım yine cloud 3 biraz daha iyi bu açıdan. Ama büyük bir dipnot geçmek lazım ki birisi wireless birisi kablolu.Performans kablolu kulaklıklarda daha yüksek oluyor genelde. Ayrıca birisi wireless 2200TL birisi Kablolu 2500TL. Eğer kablosuz takıntınız yoksa Cloud 3'ü tavsiye ederim.

bence pcden usb porttan sarj edin garanti olması açısından.
Arasındaki farkı ikisini test eden birinden duymak güzel. İkisinin mikrofon karşılaştırması gelse çok iyi olur. Cloud core 2 i biraz kullanayım bir sorununu görürsem iade eder cloud 3 siparişi veririm. Siz hangisini iade edeceksiniz ?

Ayarları nasıl yapabilirim çözemedim ya, sonar vs açınca daha kısık ve kötü oldu
Bende ses kısıklığı oluşmadı ama isterseniz sonar uygulamasından volume boost yapabilirsiniz işe yarar.
1731589122819.png

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı