Elektronik Hyper X Cloud Core 2 Wireless 2.199 TL

Peki hocam teşekkür ederim. Ben ikisini de satın aldım ikisini de deneyip birini iade edeceğim sanırım içim anca ferahlayacak 😀. Yine de bu tavsiyenizi göz önünde bulunduracağım.

Kulaklıklarda deneyip iade etme şansınız olmuyor hocam. Amazon belki iade kabul eder ama MediaMarkt'ın edeceğini sanmıyorum.

800TL'ye Fuxi H3 alinir mi sizce?
Dongle arızası çıkarabiliyor bir süre sonra benimki 7-8 ay sonra bozuldu servise gönderdim bir şey yok deyip ücretli kargoyla gönderdiler bende kargoyu kabul etmedim şuan onların eline ulaşıp bana dönmelerini bekliyorum. Üründen umudumu kestim. 1000 tl gibi bir bütçeyle kablolu bir kulaklık alın kolay kolay arıza çıkarmaz.

Kulaklıklarda deneyip iade etme şansınız olmuyor hocam. Amazon belki iade kabul eder ama MediaMarkt'ın edeceğini sanmıyorum.

Dongle arızası çıkarabiliyor bir süre sonra benimki 7-8 ay sonra bozuldu servise gönderdim bir şey yok deyip ücretli kargoyla gönderdiler bende kargoyu kabul etmedim şu an onların eline ulaşıp bana dönmelerini bekliyorum. Üründen umudumu kestim. 1000 TL gibi bir bütçeyle kablolu bir kulaklık alın kolay kolay arıza çıkarmaz.

Hocam bu kablo olayindan biktim. 2 yıldır Bloody G200s kullanıyorum aldigim gunden beri kablosuyla ugrasiyorum 2 dakikada bir tak cikar yapiyorum her yeri dolaniyor vs. O yuzden kablosuz veya kaliteli bi kablolu kulaklik ariyorum ki bu butcedeki kablolular hosuma gitmiyor.

Cloud 3'ün uzun zamandır indirime girmesini bekliyorum ve bayağı araştırdım bugün Amazon'dan aldım ama sonra siparişi iptal edip bu Core 2 Wireless aldım. Cloud 3 daha iyidir her konuda ama bu da kablosuz bir kulaklık tercih yapmak zor ben halen iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum. Normalde Cloud 3 3300 TL civarında rahatlıkla bulunabilir şu an 2.5k. Bu Cloud Core 2, 4K civarına satılıyor şu an 2200 yani yarı yarıya indirim var.
Evet ben de baya araştırdım. şuan cloud 2 core wireless in gördüğü top fiyat 4570TL den 2200 e gerilemişken cloud 3 wire 4200TL den 2500 e gerilemiş fiyat açısından ve wireless olması açısından bakarsak cloud 2 core wireless cok daha mantıklı. Ama tabiki ben 300tllik farkı pek gözetmeden en iyi opsiyonu bulmaya çalışıyorum. İki ürün de elime geçince yüzeysel bir karşılaştırma yapıp fikirlerimi yazmayı düşünüyorum.

Evet ben de baya araştırdım. şuan cloud 2 core wireless in gördüğü top fiyat 4570TL den 2200 e gerilemişken cloud 3 wire 4200TL den 2500 e gerilemiş fiyat açısından ve wireless olması açısından bakarsak cloud 2 core wireless cok daha mantıklı. Ama tabiki ben 300tllik farkı pek gözetmeden en iyi opsiyonu bulmaya çalışıyorum. İki ürün de elime geçince yüzeysel bir karşılaştırma yapıp fikirlerimi yazmayı düşünüyorum.
Elinizde kalabilir dediğim gibi kulaklıklarda hijyen koşulları yüzünden pek iade kabul etmiyorlar

Dongle arızası çıkarabiliyor bir süre sonra benimki 7-8 ay sonra bozuldu servise gönderdim bir şey yok deyip ücretli kargoyla gönderdiler bende kargoyu kabul etmedim şuan onların eline ulaşıp bana dönmelerini bekliyorum. Üründen umudumu kestim. 1000 tl gibi bir bütçeyle kablolu bir kulaklık alın kolay kolay arıza çıkarmaz.
O konuda pek bir fikrim yoktu hocam göz önünde bulundurayım o zaman. çünkü teknosa kullanmaya rağmen değişimi 30 gün içerisinde kabul ediyordu. mediamarkt da pek farklı olmaz diye düşünmüştüm. ayrıca yarım saat-bir saat gibi bir sürede arıza varmı diye tetkit etmenin iade etmede sorun çıkaracağını düşünmüyorum yanılıyor muyum acaba?

@deadlyhabits Hocam bu arada bir süredir internette cloud 2 wireless ve cloud 2 core wirelessin farkını araştırıyorum fakat pek birşey bulamadım. tam olarak farkları nedir acaba?

Son düzenleme:
O konuda pek bir fikrim yoktu hocam göz önünde bulundurayım o zaman. Çünkü Teknosa kullanmaya rağmen değişimi 30 gün içerisinde kabul ediyordu. MediaMarkt'da pek farklı olmaz diye düşünmüştüm. Ayrıca yarım saat-bir saat gibi bir sürede arıza var mı diye tetkit etmenin iade etmede sorun çıkaracağını düşünmüyorum yanılıyor muyum acaba?

@deadlyhabits hocam bu arada bir süredir internette Cloud 2 Wireless ve Cloud 2 Core Wireless'in farkını araştırıyorum fakat pek bir şey bulamadım. Tam olarak farkları nedir acaba?

Bir farkı yok sadece malzeme kalitesi bir tık kısılmış. Bu model 2023 yılında üretilen modelmiş batarya süresi 80 saat yazıyor sitede Cloud 2 Wireless'in bile 28 saat :D

Yeni konular

Geri
Yukarı