HyperX Alloy Origins 65 vs ASUS ROG Falchion Ace

Bütçe
2000

Pikuri

Zeptopat
%65, küçük ve taşınabilir (taşınabilir olması çok önemli) bir klavye almak istiyorum. Kablolu ya da kablosuz olması inanın fark etmiyor. RGB'siz bir şey veya beni uğraştıracak bir Custom klavye de istemiyorum, direkt alayım kullanayım. HyperX alloy Origins 65 ve ASUS ROG falchion ace arasında kaldım. Bu ikisi arasından hangisi iyidir? Başka eklemek isterseniz ekleyebilirsiniz.

HyperX Alloy Origins 65 Aqua Switch modelini kullanıyorum. Epey memnunum. ASUS ise kablosuzmuş. Fakat fiyat farkı çok. Yurt dışından daha iyi seçenekler bulabilirsiniz. Yurt içi istiyorsanız, kablosuz klavye ihtiyacınız varsa ASUS'u tercih edebilirsiniz. Kablosuz işinize yaramıyorsa ve çok para vermeyeyim derseniz HyperX öneririm.

HyperX Alloy Origins 65 Aqua Switch modelini kullanıyorum. Epey memnunum. ASUS ise kablosuzmuş. Fakat fiyat farkı çok. Yurt dışından daha iyi seçenekler bulabilirsiniz. Yurt içi istiyorsanız, kablosuz klavye ihtiyacınız varsa ASUS'u tercih edebilirsiniz. Kablosuz işinize yaramıyorsa ve çok para vermeyeyim derseniz HyperX öneririm.

Bahsettiğim ace modeli kablolu versiyonu. Kablosuz ASUS ROG falchion 2.6k iken ace 2.3K bandında. HyperX ile aralarında 300 TL fark var, senelerce kullanacağım için bu fiyat farkı da önemli değil.

Bir de bir şey sormak istiyorum, biliyorsunuz normalde Blue Switch klavyeler çok fazla ses çıkarmaları ve rahatsız etmeleri ile bilinirler. HyperX Aqua Switch'te bu rahatsız ediciliğin olmadığı, sesin biraz daha az olduğunu söylüyorlar. Bu doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de bir şey sormak istiyorum, biliyorsunuz normalde Blue Switch klavyeler çok fazla ses çıkarmaları ve rahatsız etmeleri ile bilinirler. HyperX Aqua Switch'te bu rahatsız ediciliğin olmadığı, sesin biraz daha az olduğunu söylüyorlar. Bu doğru mu?

Doğru. Red Switch ile aralarında pek bir ses farkı yok. Red Switch'e göre sesi daha tok ve kullanımı çok daha zevkli. Red Switch kullanamıyorum şu anda. İğrenç geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı