HyperX Alloy Origins PBT – red switch klavye TR layout
Amazon'dan bu klavyeyi 3.178 TL'ye satın aldım. Klavye teknolojisiyle aram yok. Fazla araştırmadan satın aldım kargosu daha gelmedi. Sizce bu bütçeye aldıgım klavye tercihim dogru mu?
Yanlış bir tercih olmuş.
İade edin direkt. O fiyat bandında daha iyi klavyeler mevcut.
Önerebileceginiz güzel bir klavye var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Boyut tercihiniz var mı? Mekanik, manyetik? Sadece rekabetçi oyunlar oynayacaksanız manyetik alın, diğer türlü mekanik çok daha iyi olur.
Hocam boyut olarak numpadli bakıyorum. Çok nadir Online oyunlar oynuyorum. Genellikle Single oyun oynuyorum.
Bütçe ne kadar?
Furycube K99 Pro Mekanik Klavye
Yazma ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyan bu mekanik klavye, hem performans hem de estetik anlamda beklentilerin ötesine geçiyor. Gasket montaj yapısı sayesinde daha sessiz, daha esnek bir tuş hissi sunarken, 1.2mm Flex Cut Hotswap PCB ile üstün kişiselleştirme imkânı sağlar. HMX ve...mecmonkey.com
EPOMAKER x AULA F99 White Blue Gaming Klavye
AULA F99, titreşimleri etkili bir şekilde sönümleyen ve tuşlara basma sırasındaki gürültüyü azaltan bir conta montajı kullanır.www.gaming.gen.tr
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-7)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
Hocam bütçe 3200 tl. Yani bir klavye için çıkacagım en yüksek bütçeye çıktım HyperX aldım. Ama 2020 çıkışlı o zamanın en iyilerinden anladıgım kadarıyla ama artık degil galiba.
Artık çok eski kalıyor. Uygun yollu çözeyim diyorsanız Furycube K99 Pro ya da Aula F99 alın geçin. Türkçe istiyorsanız buna da bakabilirsiniz.