HyperX Alpha S kulaklık sadece soldan ses geliyor

Merhaba, dün kulaklığım durduk yere sadece soldan ses vermeye başladı ama jakı biraz oynatırsam ikisinden de geliyor ama bu çok kısa süreli ve dengeyi bulmak çok zor ve hep kafamı aynı pozisyonda tutmam gerekiyor. ChatGPT yeni jak alarak sorunu çözebilirsin dedi. Sorun sizce ondan mı? Ve HyperX ile iletişime geçsem bana jack gönderirler mi uyumlu olması için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, dün kulaklığım durduk yere sadece soldan ses vermeye başladı ama jakı biraz oynatırsam ikisinden de geliyor ama bu çok kısa süreli ve dengeyi bulmak çok zor ve hep kafamı aynı pozisyonda tutmam gerekiyor. ChatGPT yeni jak alarak sorunu çözebilirsin dedi. Sorun sizce ondan mı? Ve HyperX ile iletişime geçsem bana jack gönderirler mi uyumlu olması için?

Jack girişini oynatınca gidip geliyorsa demek ki jack da sorun. Yamukluk veya kir pas bir şey var mı jack da bir bak. Kolonya ve pamukla temizle Jack'ı.

Jack girişini oynatınca gidip geliyorsa demek ki jack da sorun. Yamukluk veya kir pas bir şey var mı jack da bir bak. Kolonya ve pamukla temizle Jack'ı.
Dediğini yaptım fakat işe yaramadı. Hyperx'in UAX kabloları biraz farklı o yüzden internetten muadillerine ulaşmakta zorluk çekiyorum. Hyperx ile iletişime geçsem yardımcı olabilirler mi garantisi bitmiş bir ürün için bilgin var mı?

Dediğini yaptım fakat işe yaramadı. HyperX'in UAX kabloları biraz farklı o yüzden internetten muadillerine ulaşmakta zorluk çekiyorum. HyperX ile iletişime geçsem yardımcı olabilirler mi garantisi bitmiş bir ürün için bilgin var mı?

Pek sanmıyorum. Tamir etseler bile para isteyecekler oda bir kulaklık parası olacaktır illaki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı