Elektronik HyperX Armada 27 QHD IPS 165Hz monitör - 8478 TL

root61

Megapat
Daha fazla  
2022 çıkışlı bir monitör. Türkçe incelemeleri de mevcut. Kağıt üzerinde güzel. Kutusundan güzel bir monitör kolu ve DP kablosu da çıkıyor. Eylül ayında dikkatimi çekmişti ama o zaman fiyatı 10.000 civarıydı.
HyperX Armada 27 QHD Gaming Monitor Fiyatı, Yorumları - Trendyol (kuponlar kısmından %5 kuponu alınız. 200 TL indirim yapıyor.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir incelemesi var. Fake HDR demişler ama bilemedim 🙂. Gerçi bu parlaklıkta HDR için zaten iyi konuşmuyorlar 😀. Bir de gecikme 1ms olarak firma tarafından reklam edilmiş ama 5.6 ms olarak çıkmış(çoğu monitörde öyle. OLED'de öyle değil tabiiii 🙂.)

bune ya

MSI olan model sizin önerdiginize kıyasla çok daha iyi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
bune ya

Hocam MAG 275QF Mi iyidir G274 Mü, 275 sanırım 2024 çıkışlı yeni bir ürün.

bune ya

İlk attıklarınıza değinmiyorum bile🙂. Msi güzel monitör de kutusundan 1300 TL'lik monitör kolu çıkmıyor(Nb H100'e benzettiğim için 1300 dedim🙂. Daha düşüğe bilinmedik,kalitesinden bir haber kollara hiç girmiyorum🙂). Monitör kolu lazım değilse Msi daha iyi bir seçenek(hele type c çıkışı lazımsa) ama çok daha iyi mi bilemedim🙂. Videolarda pek farkını göremedim hani. İkisini alıp yanyana da incelemediğim için kesin bir şey diyemeyeceğim. Kağıt üzerinde msi'ın +frc görünüyor ama dediğim gibi o farkı videolardan göremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı