HyperX Cloud 2 alternatifi kulaklık önerisi

PolattAlemdar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570 4GB RYZEN 3 3200G 16GB RAM A320M ANAKART 1TB HDD
Meslek
BORSA
Merhabalar 3 yıldır kullandığım Cloud 2 kulaklığım mefta oldu bugün. Oyun oynamıyorum benim için en önemli olan müzik kalitesi ve ses yüksekliği. Cloud 2 ayarlarında önerebileceğiniz bir kulaklık var mı bütçe 3 bin civarı.

Son düzenleme:
Merhaba 3 yıldır kullandığım Cloud 2 kulaklığım mevta oldu bugün. Oyun oynamıyorum benim için en önemli olan müzik kalitesi ve ses yüksekliği. Cloud 2 ayarlarında önerebileceğiniz bir kulaklık var mı bütçe 3 bin civarı.

Benim de kulaklığım 1-2 saat önce bozuldu servise verip iade isteyeceğim (Fuxi H3 dongle arızası) HyperX Cloud 2 düşünüyordum en son 2000'e bulmuştum ama fiyatı 3000'e gelmiş Cloud 3 ile aynı fiyata satılıyor şu an. Cloud 3 düşünebilirsin.

Benim de kulaklığım 1-2 saat önce bozuldu servise verip iade isteyeceğim (Fuxi H3 dongle arızası) HyperX Cloud 2 düşünüyordum en son 2000'e bulmuştum ama fiyatı 3000'e gelmiş Cloud 3 ile aynı fiyata satılıyor şu an. Cloud 3 düşünebilirsin.

Hocam biraz araştırdımda Cloud 3'ün ses kalitesi Cloud 2'den düşükmüş galiba tekrar Cloud 2 alacağım.

Amazon yorumlarını inceledim Cloud 2'i HP üretiyormuş artık bariz bir kalite düşmesi var diyorlar. Fiyatı da Cloud 3 ile aynı bilemedim.

Hocam Cloud 2 ses kartıyla geliyor. Cloud 3 de ses kartı yokmuş sanırım benim anakartımda iyi olmadığından dolayı daha az ses veriyormuş.

Hocam Cloud 2 ses kartıyla geliyor. Cloud 3 de ses kartı yokmuş sanırım benim anakartımda iyi olmadığından dolayı daha az ses veriyormuş.

Evet bende duydum bunları bir de kumaş pad gelmiyormuş yanında o sebeple de Cloud 3 tercih etmeyenler var ama aynı paraya çok daha eski bir kulaklığa vermek sıkıntı. 2k olsa hemen alayım ama 3k olması da saçma.

Geri
Yukarı