HyperX Cloud 2 dip ses nasıl giderilir?

BtuhnEf

Hectopat
Yer
Japonya
Daha fazla  
Geçen pazar HyperX Cloud 2 satın aldım fakat dip sesi var ben bunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum, ne yapmam gerekiyor? PC'de herhangi bir ses açıyorum dip ses oluyor ve bir 10-15 saniye sonra yok oluyor, ne yapmam lazım? Driverini indirince eskisinden berbat oluyormuş o yüzden bulaşmak istemiyorum.

İade koşullarını karşılıyorsanız iade edebilirsiniz. Ben aynı modeli 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ses ayarını 70'de tutup aynı sorunun devam edip etmediğini kontrol edebilirsiniz.

Ses seviyesini 72 veya üstünde kullanıyorsanız dip ses oluyor.

70 de iken hafif böyle bir şey var gibi ama dip ses yok. Bu benim 5. kulaklık değişimim MediaMarkt'da meşhur oldum artık utanıyorum gitmeye kulaklıklarda hep bu sorunlar beni buluyor .

Ses seviyesini 72 veya üstünde kullanıyorsanız dip ses oluyor.
Bir süre sonra kesiliyor ama boşta ve yüksekte iken.

Siz utanılacak bir şey yapmıyorsunuz hocam. Paranızın hakkını almaya gidiyorsunuz. Benim başıma gelmedi fakat kronik bir sorun sanırım.

G733 iki kere değiştim yüksek dip sesten. Dip ses harici başka problem de var tüm kulaklıklarda yaşadım sol kulağımdan böyle hşşşt diye bi ses geliyor sanırım bu yazılımsal.

Şu high definition ve realtekden kurtulamadım silinmiyorlar bir türlü.

Siz utanılacak bir şey yapmıyorsunuz hocam. Paranızın hakkını almaya gidiyorsunuz. Benim başıma gelmedi fakat kronik bir sorun sanırım.

Farklı bir mediamarkta gideceğim sanırım orada yardımcı olurlarsa mükemmel olur. Eski rampagem var o beni idare ediyor

Driver güncelleyince daha berbat oluyor dedikleri için bulaşmadım hocam. Benimki de daha berbat olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…