HyperX Cloud 2 dip ses nasıl giderilir?

1-1.5 yıldır kullanıyorum ses kartından dolayı ufak bir dip ses var .Yeni aldığımda dert etmiştim fakat şu an umrumda bile değil fark etmiyorum bile. Ama 72'nin üstünde katlanılmaz bir dip ses oluyor. 20 seviyelerinde kullandığım için sorun yaşamadım. Biraz kullan içine yatmazsa iade et. Bu fiyat bandında diğer kulaklıklar nasıldır bilmiyorum ama ben Cloud 2 'den memnunum.

Videonun açıklamasındaki link sorunlu galiba indirme yeri bulamadım yardımcı olur musunuz hocam.

1-1.5 yıldır kullanıyorum ses kartından dolayı ufak bir dip ses var .Yeni aldığımda dert etmiştim fakat şu an umrumda bile değil fark etmiyorum bile. Ama 72'nin üstünde katlanılmaz bir dip ses oluyor. 20 seviyelerinde kullandığım için sorun yaşamadım. Biraz kullan içine yatmazsa iade et. Bu fiyat bandında diğer kulaklıklar nasıldır bilmiyorum ama ben Cloud 2 'den memnunum.
Şu videoyu bir deneyeyim olmazsa dediğiniz gibi yapacağım inşallah bir sorun yaşamam yapınca.

1663095991143.png

Şaka herhal :D

Yanlış yönlendirdim. Üsttekini indirin muhtemelen ürün odur.
Yine aynı hatayı verdi. Usb portunu da değiştirdim.

Sanırım benimki yeni tarz bir cloud 2 bu program çözümünün çözümü yok mu yahu.

Hocamlar yaptım güncellemeyi ama sonuç aynı maalesef :(. 15-20sn dip ses oluyor ve kesiliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı