MakeMyDay
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Uluslararası Ticaret
Merhaba Technopat Ailesi,
Ben HyperX Cloud 2 kulaklık satın aldım ve iki gün önce elime ulaştı.
Kulaklığı ses kartıyla birlikte kullanıyorum yani sadece jak ile takmadım. USB takılı kasamın arkasında.
Bu kulaklığı aldıktan hemen sonra yine foruma konular açmıştım.
Ama bu sefer yeni bir şey fark ettim.
Ben kulaklığı aldığım zaman Firmware Update diye kulaklığın bir yazılımını indirmem gerekiyodu ve girip indirdim.
İndirdikten sonra hemen Update basarak yükledim.
Ama az önce şöyle bir video ile karşılaştım ve ilk 04:45 dakikasına kadar dinlerseniz anlayacaksınız, şok oldum.
ÖNEMLİ SORU : Bu yazılımı sıfırlayıp, tekrar baştan indirip, düzgünce yükleyebilmem mümkün mü?
Ya da bu yazılımı kaldırarak kullanmak istiyorum, nasıl kaldırırım?
Belki de gerçekten düşündüğüm gibi şu an kulaklığı verimli kullanamıyorum.
Hep içimde bir kuşku vardı. Arkadaşlarımın hiçbirinde bu kulaklık olmadığı için kıyaslayama yapamadım.
150 liraya aldığım kulaklıkla daha iyi ses kasıyordum. Hem de çok net, daha iyi sesler dinliyordum.
O kulaklık şimdi 400 TL falan tabii ki.
Hatta kendisi şu :
www.hepsiburada.com
Sorunumun ne olduğunu iyice okuduktan sonra YouTube videosuna bakmanız benim için önemli.
Yardımınıza ihtiyacım var.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben HyperX Cloud 2 kulaklık satın aldım ve iki gün önce elime ulaştı.
Kulaklığı ses kartıyla birlikte kullanıyorum yani sadece jak ile takmadım. USB takılı kasamın arkasında.
Bu kulaklığı aldıktan hemen sonra yine foruma konular açmıştım.
Ama bu sefer yeni bir şey fark ettim.
Ben kulaklığı aldığım zaman Firmware Update diye kulaklığın bir yazılımını indirmem gerekiyodu ve girip indirdim.
İndirdikten sonra hemen Update basarak yükledim.
Ama az önce şöyle bir video ile karşılaştım ve ilk 04:45 dakikasına kadar dinlerseniz anlayacaksınız, şok oldum.
ÖNEMLİ SORU : Bu yazılımı sıfırlayıp, tekrar baştan indirip, düzgünce yükleyebilmem mümkün mü?
Ya da bu yazılımı kaldırarak kullanmak istiyorum, nasıl kaldırırım?
Belki de gerçekten düşündüğüm gibi şu an kulaklığı verimli kullanamıyorum.
Hep içimde bir kuşku vardı. Arkadaşlarımın hiçbirinde bu kulaklık olmadığı için kıyaslayama yapamadım.
150 liraya aldığım kulaklıkla daha iyi ses kasıyordum. Hem de çok net, daha iyi sesler dinliyordum.
O kulaklık şimdi 400 TL falan tabii ki.
Hatta kendisi şu :
Rampage RM-19 Forte-Y Siyah USB 7,1 Version Oyuncu Fiyatı
Rampage RM-19 Forte-Y Siyah USB 7,1 Version Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Sorunumun ne olduğunu iyice okuduktan sonra YouTube videosuna bakmanız benim için önemli.
Yardımınıza ihtiyacım var.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleme: