HyperX Cloud 2 iyi mi?

Crusher76

Decapat
Daha fazla  
2800TL'ye Cloud 2 aldım. Mikrofonu hariç memnunum. Bu fiyatta daha iyi ne olabilirdi? Cloud 3 mikrofon olarak kaliteli ama ses olarak Cloud 2 kadar iyi değil diyorlar.

İkinci el G935 falan gelebilirdi de sıfır olarak BV2 X 7.1 bile 2600-2700 civarlarındayken iyi denilebilir. Eline Kingston üretim geldiyse daha da iyi hatta ancak hiç zannetmiyorum.

Mikrofonundan neden memnun değilsiniz? Benim arkadaşlar benim mikrofonu beğeniyorlar. İkisi hemen hemen aynı gibi hangisi ucuzsa o alınmalı bence.

İkinci el G935 falan gelebilirdi de sıfır olarak BV2 X 7.1 bile 2600-2700 civarlarındayken iyi denilebilir. Eline Kingston üretim geldiyse daha da iyi hatta ancak hiç zannetmiyorum.

HP üretim evet.

Mikrofonundan neden memnun değilsiniz? Benim arkadaşlar benim mikrofonu beğeniyorlar. İkisi hemen hemen aynı gibi hangisi ucuzsa o alınmalı bence.

Havit H2002P kullanıyordum. Buna geçince arkadaşlarım sesin garip geliyor demeye başladı. Bütçesine göre mikrofonu geride kalmış biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
2800TL'ye Cloud 2 aldım. Mikrofonu hariç memnunum. Bu fiyatta daha iyi ne olabilirdi? Cloud 3 mikrofon olarak kaliteli ama ses olarak Cloud 2 kadar iyi değil diyorlar.
Cloud 2 Core daha kaliteli fakat yine mikrofon olarak kötü.

Cloud 2'yi yaklaşık 1 yıl kullandım, Cloud 3'ü ise birkaç saat deneyimledim. Cloud 2'nin bence bass ve tiz dengesi çok daha iyi ve müzik dinlerken biraz daha keyif alabiliyorsunuz, ek olarak kafanız biraz iri ise Cloud 3 zor oturuyor.

Cloud2 sadece competitive oyun için alınmalı bence. Bu alanda bu üründen iyisini bulmak gerçekten çok zor. Ama normal kullanımda bu kulaklıkla ne işiniz var mikrofonu desen leş zaten.

Yeni konular

Geri
Yukarı