Spoksi
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Daha bir kaç saat önce kulaklığımı çıkartıp masama koydum ama kablosu sandalyeye takılmış ve sandalyeden kalkarken yere halının üstüne düştü kulaklığın dış görünüşünde bir sıkıntı olmadığı için yerden alıp yerine koydum, yarım saat önce film izlemek için kulaklığı kulağıma taktığımda kulaklığın sağ tarafından bir tıkırtı sesi geldiğini duydum ama ses verirken değil sağ bölüme dokunduğumda geliyordu ses aynı hafiflikte sol tarafa da dokundum ama hiç bir ses gelmedi bende internette bu sorunu aratmaya başladım ama malesef hiç bir şey bulamadım sizce ne yapmalıyım ? bu arada kulaklığı 1 yıl önce itopya'dan aldım yani hala garantisi var sizce değişim istemelimiyim ?
Bu arada adım kadar emini bazı arkadaşlar " E o zaman sağ tarafa dokunma kullan kulaklığı" dicekler burdan onlara söylemek istiyorum ki her kafanızı salladığınızda yada kulaklığa dokunduğunuzda bir takırtı sesi sizin hoşunuza gidermiydi özellikle de 600tl verdiğiniz bir kulaklıkta...
Bu arada adım kadar emini bazı arkadaşlar " E o zaman sağ tarafa dokunma kullan kulaklığı" dicekler burdan onlara söylemek istiyorum ki her kafanızı salladığınızda yada kulaklığa dokunduğunuzda bir takırtı sesi sizin hoşunuza gidermiydi özellikle de 600tl verdiğiniz bir kulaklıkta...