Hocam adımları izleyip denge kısmında iki tarafında eşit olduğunu doğrulayabilir misiniz? Eşit değillerse eşit değerler girip tekrar kontrol eder misiniz?
Hocam adımları izleyip denge kısmında iki tarafında eşit olduğunu doğrulayabilir misiniz? Eşit değillerse eşit değerler girip tekrar kontrol eder misiniz?
kontrol ettim eşit , oyunlarda o kadar hissedilmiyor fakat twitch yayınlarda olsun youtube videosu olsun soldan daha çok fazla ses geldiği belli oluyor servise göndereyim mi?
denge kısmından sesi daha fazla gelen tarafı 94 e çektim böyle sorunu hallettim
kontrol ettim eşit , oyunlarda o kadar hissedilmiyor fakat twitch yayınlarda olsun youtube videosu olsun soldan daha çok fazla ses geldiği belli oluyor servise göndereyim mi?
denge kısmından sesi daha fazla gelen tarafı 94 e çektim böyle sorunu hallettim
Kontrol ettim eşit, oyunlarda o kadar hissedilmiyor fakat Twitch yayınlarda olsun YouTube videosu olsun soldan daha çok fazla ses geldiği belli oluyor servise göndereyim mi?
Denge kısmından sesi daha fazla gelen tarafı 94'e çektim böyle sorunu hallettim.
Merhaba aradan uzun zaman geçmiş ama halen sorun devam ediyor mu? Bende de aynı sorun var, soldan yüksek sağdan bir tık az geliyor ses ve rahatlıkla hissediyorum bu da rahatsız ediyor beni.
Zaten sesi komple kısıp yükseltince ses dengeleniyor otomatikman, evet ben 2 kez bu sorunu yaşadım şu an 3. kulaklığım HyperX Cloud 2 şu anlık sorun yok ama ileride yine aynısı olursa kırıp LG Pro X alacağım.