S Sharjzz Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #1 HyperX Cloud 2 aldım ve ses kartını takmadan kullanınca kulaklık daha iyi kalitede ses veriyor. Normal midir?
HyperX Cloud 2 aldım ve ses kartını takmadan kullanınca kulaklık daha iyi kalitede ses veriyor. Normal midir?
bonegang Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 17 Temmuz 2022 #2 Sharjzz dedi: HyperX Cloud 2 aldım ve ses kartını takmadan kullanınca kulaklık daha iyi kalitede ses veriyor. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Sanırım anakartınız iyi olduğu için. Normal olduğunu düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Sharjzz dedi: HyperX Cloud 2 aldım ve ses kartını takmadan kullanınca kulaklık daha iyi kalitede ses veriyor. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Sanırım anakartınız iyi olduğu için. Normal olduğunu düşünüyorum.
KS KS S Sharjzz Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #3 @bonegang MSI B450A Pro Max kullanıyorum. Artı 0 Eksi