Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi, oyun oynarken veya yayın izlerken bir anda kulaklıktan ses gelmiyor 3 - 5 saniye kadar ses kesiliyor sonra normal bir şekilde geliyor. Ses gittiği zaman kulaklığı çıkartıp baktığımda ışıkları hala yanıyor. 5-6 saatlik kullanım zamanımda bazen 1 bazen 2 kere yapıyor. Kulaklığı alalı 8-9 ay oldu eğer bir sorun varsa garantiye yollayabilirim ancak orada yapmazsa bunu bana geri gönderecekler ne yapmalıyım? Daha önce başına gelen veya sebebini bilen yardımcı olursa sevinirim. İyi Sosyal'ler
Benim de Arctis 9’um yapıyor aynısını. 4-5 saniye bağlantıyı kaybediyor sonra hemen buluyor. Nedenini çözemedim bir türlü. Farklı USB girişleri, alıcının farklı lokasyonlarını vs denedim hiç çözüm olmadı.
Benim için hiç sorun değil. Çok iyi bir ürün aldınız, günde 4-5 sat oyun oynayan birisi olarak şarjını ne zaman doldurduğumu unutuyorum. Ses kalitesi ve konforunu da çok beğeniyorum. İki üç günde bir belki de haftada bir kere falan 3-4 saniye ses kesiliyor anlamadım, driverinden olduğunu düşünüyorum.