İnceleme HyperX Cloud 2 Yeni Versiyon ve İtopya Kulaklık Standı İncelemesi

Kingston, HP ile çalışmaya başladı. Bundan dolayı da kulaklıklar yenilendi. Yeni versiyon çıktı diyebiliriz. 7.1 evet düzelmiş ve king geri döndü diyebiliriz.

İtopya şu anda yeni versiyonunu satıyor. Artık Void RGB'yi rafa kaldırma vakti geldi sanırsam [:

Dediğim gibi piyasada yenilenmiş versiyonu bulunmakta. Ses kalitesi muazzam derecede iyi, 2 gündür kullanıyorum.

Ulan bu HyperX'de benden iyi kazandı yeminle. 4 kere Cloud 2 aldım kendime 4 kere 1. cisi 4. sınıfta 2. 6. sınıf 3. 8. sınıf ve şu anda da 12. sınıfım ve sipariş verdim. [neden bukadar sipariş ettim derseniz. çoğunlukla herhangi bişey almak için satıyodum. neden bilmiyorum şuan olsam yapmam]

Ehem ehem evet hocam, yanlışım olmuş. Hp, HyperX'i hoppa diye satın aldı.
Hocam, biraz geç olduda. Uzun inceleme sonucunda nasıl kulaklık? Ben sipariş verdimde yenilenmiş modelinden. Pişman olurmuyum?

Hocam, biraz geç olduda. Uzun inceleme sonucunda nasıl kulaklık? Ben sipariş verdimde yenilenmiş modelinden. Pişman olurmuyum?
Yenilenmiş modeli dediğiniz HP mi hocam? He iyi güzel o zaman. Ama pahalı fiyata aldınız hocam, ben 1.400TL'ye aldım. Sanırım 2k vererek aldınız. Razer blackshark v2 alabiliridiniz. Hah ama şunu söyliyeyim hocam, kulaklık üzmez ses kalitesi cidden harika. Bunu alarak hata yapmadınız emin olabilirsiniz. Uzun inceleme sonucunda kulaklık güzel. Konfor olarak bana tam, ses kalitesi süper sıkıntı yaşamadım. Mikrofon olarak sesi kısık gibi full'e çekerseniz yeterli ve stabil mikrofon sesi var. Yukarıdaki videodan incelememi izleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…