HyperX Cloud 2'den az ses geliyor

babaxde

Decapat
Daha fazla  
Önceden Rampage Agita kullanıyordum. Ses aşırı fazla ve tatmin edici geliyordu. Bir anda ses az gelmeye başladı ben de kulaklıkla alakalıdır diye HyperX Cloud 2 satın aldım. İnternette herkes sesinin yüksek olduğunu söyledi ama bilgisayarımda yine sesler az geliyor. Ne yapmam lazım?

H610M-K D4
i3 12100F
RTX 3050
16 GB RAM

Hocam sağ olun eve gidince denerim ama normal şartlarda yüksek ses çıkması lazım kulaklıktan o biraz canımı sıktı sorun ne acaba bilmiyorum.

Kasanın arkasına taktıysanız oda etkileyebiliyor herhalükarda ön kasa girişine takın ama hoparlör takıyorsanız arkaya bir diğer seçenekte yüksek ses verebilen ses kartı almak.

Kasanın arkasına taktıysanız oda etkileyebiliyor herhalükarda ön kasa girişine takın ama hoparlör takıyorsanız arkaya bir diğer seçenekte yüksek ses verebilen ses kartı almak.
2 taraftanda denedim bi değişiklik yok

PRIME H610M-K D4 anakarta sahibim sizce kötü bi anakart mı?​

2 taraftan da denedim bir değişiklik yok.

Prime H610M-K D4 anakarta sahibim sizce kötü bir anakart mı?​

Benim anakartın fiyatlarında aslında benim Logitech Pro X'de son zamanlarda sesi az çıkmaya başladı ya kulaklıkta bir sıkıntı var ya da yazılımsal bir durum ben ileride üst düzey anakart alacağım ses seviyesi yüksek ve yüksek çözünürlüklü onun büyük ihtimalle iş görmesi lazım ses kasmada.

2 taraftan da denedim bir değişiklik yok

Prime H610M-K D4 anakarta sahibim sizce kötü bir anakart mı?​

Anakartla alakalı bir durum değil çünkü hem öne hem arkaya takıps ses kartını denemişsiniz. Garantiye yollayın sesle ilgili sıkıntı olduğunu düşünüyosanız

Gerçi kulaklığın kendiliğinden ses kartı var anakartın o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum başka bi sorun var gibi çünkü bu sorun sadece cloud 2 de değil başka kulaklıklardada var gibi

Gerçi kulaklığın kendiliğinden ses kartı var anakartın o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum başka bir sorun var gibi çünkü bu sorun sadece Cloud 2 de değil başka kulaklıklardada var gibi.

Kulaklık sorunluysa başka hani kulaktan dolayı ses kısık olabilir sesi yükseltmek iyi cevap vermeyebilir tabii ki de ama sorunu yoksa iyi bir başka anakartın ses şiddeti anakarta göre farklılık gösteriyor. Arkadaşın dediği gibi kulaklığa baktırmanızda fayda var.

Akşam sürücüleri silip anakartın sitesindeki sürücüleri yeniden indirip kurmayı deneyeceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…