HyperX Cloud 2'den hangi kulaklığa geçiş yapılır?

Bütçe
10000

DarkS1de

Decapat
Daha fazla  
Şu an kullandığım kulaklığı 2 yıldır kullanıyorum ve beni hiçbir konuda üzmedi, gerçekten harika bir kulaklık. Ancak ses yüksekliğinin beni biraz kısıtladığını hissediyorum. Genellikle hikayeli oyunlar oynarım, bazen yüksek sesle müzik dinlerim, bazen de videoları kulaklığı takmadan, uzaktan son sesle izlerim. Şimdi ise biraz daha yüksek ses verebilen ve aynı zamanda daha konforlu hissettirecek bir modele geçmek istiyorum.

Bütçede belirli bir sınırım yok, ancak aşırı pahalı modelleri tercih etmiyorum.

Şu an kullandığım kulaklığı 2 yıldır kullanıyorum ve beni hiçbir konuda üzmedi, gerçekten harika bir kulaklık. Ancak ses yüksekliğinin beni biraz kısıtladığını hissediyorum. Genellikle hikayeli oyunlar oynarım, bazen yüksek sesle müzik dinlerim, bazen de videoları kulaklığı takmadan, uzaktan son sesle izlerim. Şimdi ise biraz daha yüksek ses verebilen ve aynı zamanda daha konforlu hissettirecek bir modele geçmek istiyorum.

Bütçede belirli bir sınırım yok, ancak aşırı pahalı modelleri tercih etmiyorum.

Kral sana kulaklık önerecek bilgim yok ancak şunu söyleyebilirim. Eğer kumaş padli alırsan ses izolasyonu olmaz ama kulağın terlemez ve rahat hissedersin sıkmaz. Deri alırsan sıcaklarda terleyebilirsin ama dış dünyaya kapalı olursun, özellikle sesi fullediğinde.

Birde sakın ama sakın Cloud III alma.

Hocam kulaklık güzel de Asus ROG Delta Core'da aynı fiyatta hangisi tercih edilir sizce?

Geri
Yukarı