İnceleme HyperX Cloud 3 Kablolu Kulaklık

Arkadaşlar kulaklıkta seslerin nereden geldiğini anlayamıyorum diyenlerin sayısı oldukça fazla, bazıları da boğuk veya uzak diyor, ben günlük kullanım oyun ve dizi müzik için kullanacağım. Sizce değer mi alınır mı?

Boğuk ve uzaklıkla ilgili bir sıkıntı yaşamadım, fakat seslerin nereden geldiği konusunda evet bazen bende sıkıntı yaşıyorum nedense. Bende seninle aynı amaçlarda kullanıyorum ve memnunum bir şikayetim yok. Fakat şu günlerde bu bütçeyle daha iyi bir kulaklık varsa bakabilirsin araştır iyice. Dersen ki bu fiyat bandında en iyisi bu yapıştır geç.

Şu an kulaklık 2800TL civarlarında gerçekten şu fiyatla bu dönemde çok ucuz. Fakat kulaklığın deri pedleri olduğu için tereddütte kaldım. Uzun kullanımda deriler dökülüyor mu veya aşırı terleme yapıyor mu? Şimdiden teşekkürler.

Herhangi bir dökülme olmadı. Terletme konusunda deri olduğu için elbet terletecektir fakat kaliteli bir deri kullanılmış. Kulaklığın güncel olarak memnun kalmadığım 2 yönü var

1. Ses kasma konusunda ya biraz sıkıntılı yada ben kullanamadım.
2. Equalizer uygulaması olmadan mikrofon sesi karşıya az gidiyor.

Fakat hala indirimde vb. bu fiyatlara tercih edilebilecek bir kulaklık diye düşünüyorum. Yani düşününce bu fiyatlara pekte rakibi yok. Varsa bile bu kulaklık kadar sağlam değildir heralde.

@wadore Kulaklığı halen öneriyor musunuz? uzun deneyiminiz sonucu.

@wadore Kulaklığı halen öneriyor musunuz? uzun deneyiminiz sonucu.
Yaz ayına girdik kısmen terletme yapabiliyor deri olduğundan dolayı. Tabi odada vantilatör, klima vb. yok ayrıca cam kapalı.
Mikrofon sesi equalizer uygulaması olmadığı sürece kısık kalabiliyor. Equalizerle birlikte çok güzel çalışıyor.
Malzemesi dayanıklı kaç kere yere düşürdüm tık demedi, aradaki usb jak dönüştürücüsü kaç kere yere düştü üzerine bişeyler düştü falan hala sağlam.
Oyunda ses kasma olayı konusunda kararsızım gerçekten sesler tam net gelmiyor mu ben mi anlayamadım emin değilim. Fakat öyle çok fazla rekabetçi oyun oynamam hikayeli oyun oynarım.
Kulaklıktan genel anlamda memnunum benim gibi hikayeli oyun oynayan ara sıra şarkı dinleyen birisini tatmin ediyor. FPS oyunlarda da üzmüyor yani ses kasması çok kötü değil fakat o konuda hala kararsızım bende mi sıkıntı var kulaklığın ses kasmasında mı.

Uzun lafın kısası f/p olduğunu düşünüyorum alabilirsin.

Kumaş istemiyorum zaten deri istiyorum. Saçım sürekli yağlandığı için kumaşa da yağ bulaşıyor ve sonra çıkması zor oluyor. Ancak deride sildin mi gidiyor o yüzden deri istiyorum. Şu anki kullandığım Corsair Void Elite kulaklığı ve açıkçası memnun değilim. Kırılma sorunu varmış bende de geçenlerde kırıldı sağ üst tarafından.

Cloud 3'ün wired değil de wireless modelini düşünüyorum aslında. Ancak wireless'ların hepsinde cızırtı oluyor sanırım, ondan dolayı kararsızım.

Bütçeni 5000 TL civarına kadar çıkartabileceksen detaylıca araştır. Wireless Cloud 3 hakkında bir fikrim yok fakat wired versiyonundan memnunum yani benim işimi görüyor.

Kullanıyorum cızırtı yok tavsiye edip aldırdığım arkadaşlarımdanda cızırtı şikayeti olan olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…